Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Много странно, помогнете ми

Много странно, помогнете ми

Много странно, помогнете ми
Здравейте. Аз съм на 17 години и непрекъснато ми се случват странни неща.

Преди няколко години започнах да виждам странни лилави светлини около мен. След време започнах да виждам и бели, сини, зелени, червени, черни, прииличат на сфери, обикалят около мен или в стаята ми.

Като излизам също ги виждам. След това, започнах да чувам гласове в стаята ми. Всяка вечер, след като си лягах и загасях осветлението, започваше да се говори.

И не само това. Някой чукаше на прозореца ми или натискаше бравата на вратата. Аз се страхувах много. Запушвах си ушите с възглавницата или си слагах тапи. Само тогава не чувах нищо.

След като си слагах възглавницата на ухото, започваше някой да дере под леглото ми. Ходила съм да спя на много места извън нас и това винаги го чувах.

Няколко пъти ми се случи, някой да ми крещи в ухото като съм легнала, но не разбрах нищо, защото не беше на български език.

Започнах да виждам хора, които просто изчезваха. Бяха навсякъде. Най - често ги виждах вечер. Ходеха около мен и като ги поглеждах се изпаряваха.

Най - странното е, че започнах да виждам болката на хората. Някой ако го болеше нещо, аз го виждах. То просто светеше в някакъв цвят.

След това започнах да лекувам хората с ръцете ми. Изобщо не знам какво ми е. Нека кажа, че не си въобразявам и не съм луда.

Казах на майка ми за това и ме заведе на психиатър. Отначало ме мислеха за луда. Аз мислех, че имам шизофрения. На края ми казаха, че не могат да определят диагнозата ми каква е.

Аз съм била напълно здрава според тях. Майка ми отново се съмняваше в мен. Мислеше, че я лъжа. Аз започнах да спя с нея в една стая, защото ме беше страх сама.

В крайна сметка се увери, че не я лъжа. Както и да е. Имам толкова много да разказвам, че мога да напиша книга.

Според вас какво ми има ? Защото аз все още не разбирам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 32
512
48
38
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари (202)

Изпрати
beuty
beuty
20.07.2011 13:27
Преди време четох книга за живота на баба Ванга, в която се казваше, че според цвета на сянката тя съди за духа, дали е добър или не, колко пъти се е прераждал и такива неща. Според мен ти също имаш дарбата да разговаряш с духове. В книгата се казваше още, че баба Ванга също се е плашела от тях в началото и че понякога духовете и гласовете в главата и ставали непоносими.
0
0
даниела
даниела
13.07.2011 13:20
Да, склона съм дати вярвам, но ти си още дете мила, аз имам син на твойта възраст, а и пубертаета си казва думата. Да, вярвам ти, но не давай воля прекалено на тези неща. Излизай по - често с приятели. Бих те посъветвала от тези коментари да отсееш и да намериш най - точното мнение и съвет, искам да те попитам да не си случайно зодия Водолей, защото аз съм. Казвам ти го не за друго, ние сме склони на прозрение. Споко мила, за сега не пиши никаква книга, ами се забавлявай, помагай, ако някой те е помолил и така.
0
0
маги
маги
12.07.2011 18:22
Ако човек се предаде и повярва на всичко, то го обсебва, просто гледай да не общуваш с тези видения. Не е лесно, но и не знаеш със сигурност какви сили са срещу тебе. Тва може коренно да промени живота ти. В момента ти владееш ситуацията, замисли се, искаш ли да преминеш границата и да живвеш в някакъв свят между Земята и небето или искаш да имаш семейство, мъж, деца, да се радваш като всички хора на изгревите и залезите. Просто да бъдеш човек, защото повярвай, ако тръгнеш с тези видения и нещата все повече ще те владеят и няма да може да си отдъхнеш, ще ти крадат от енергията за да живеят и те. Ние сме просто хора, отпрати ги, моли се на света Богородица да им забрани да ти се явяват, просто не им вярвай. Бъди жива и здрава.
0
0
анонимка
анонимка
06.07.2011 11:10
Трябва да си щастлива защото малцина са преживели това. Лично аз само една малка част съм преживяла и то е, че са ми пищели в ухото, чувала съм гласове виждала съм и някакви цветове около хората, но много рядко. А да, веднъж дори нещо отключи вратата. Отдавна виждам и сенки, които изчезват щом ги погледна.

Няма страшно това, че можеш да ги лекуваш и виждаш отлично сферите е нещо много красиво за хора които изучават духовния свят. Имаш дарба, гордей се с нея.
0
0
супинката малка  ;ддддддд < 333
супинката малка ;ддддддд < 333
06.07.2011 09:37
Медиум. Това ти е диагнозата. Особено, ако си зодия Риби вече въобще няма да се учудя, тъй като имам около 3 познати, аз съм 4-та с зодия Риби, които или им се случват разни хубави неща. Но неясни за това как са се случили или усещат много често присъствие, но го усещат по хубав начин. Запомни - Рибите сме на по-високо ниво от другите, с по-чувствителна психика, често сме с лилава аура, което значи духовна извисеност. Така, че постарай се да използваш уменията, които притежаваш по хубав начин. Аз лично се опитвам.
0
0
simona
simona
05.07.2011 19:24
Аз си мисля, че това е рядка дарба и е възможно това да са духове, защо не опиташ да комуникираш с тях някак и да им помогнеш ?
0
0
mimi
mimi
28.06.2011 14:56
Не трябва да се страхуваш, точно както от Шепот от отвъдното или може би гледаш прекалено много страшни филми. Те се отразяват зле на психиката на човека.


0
0
Поля
Поля
27.06.2011 22:15
Мила, това си е дарба. Слушай сега.
Първо, имаш някой приятел, на който можеш да кажеш, нали ? Ами направи го, съберете се легнете в 1 легло. Когато почнеш да усещаш тези неща, станете, хванете се за ръце и помолете духа да си ходи. Помогнете му да премине отвъд.
Мога да пиша много за това, но най–добре гледай с някой всеки Петък от 21:00 и 22:00 по Foxlife Шепот от отвъдното страхотен филм. Там има 1 жена с дарба като твоята. Гледай го, вземай пример от нея. Аз го правих и духа в дома ми се успокои без библия, свещена вода или екзорсист, ааа да и не викай екзорсист, става по–зле.
Помни: И духовете някога са били хора, дръж се с тях като с човек с проблем.

Късмет.
Пиши ми, ако искаш да ме питаш още нещо.
0
0