Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Много странно, помогнете ми

Много странно, помогнете ми

Много странно, помогнете ми
Здравейте. Аз съм на 17 години и непрекъснато ми се случват странни неща.

Преди няколко години започнах да виждам странни лилави светлини около мен. След време започнах да виждам и бели, сини, зелени, червени, черни, прииличат на сфери, обикалят около мен или в стаята ми.

Като излизам също ги виждам. След това, започнах да чувам гласове в стаята ми. Всяка вечер, след като си лягах и загасях осветлението, започваше да се говори.

И не само това. Някой чукаше на прозореца ми или натискаше бравата на вратата. Аз се страхувах много. Запушвах си ушите с възглавницата или си слагах тапи. Само тогава не чувах нищо.

След като си слагах възглавницата на ухото, започваше някой да дере под леглото ми. Ходила съм да спя на много места извън нас и това винаги го чувах.

Няколко пъти ми се случи, някой да ми крещи в ухото като съм легнала, но не разбрах нищо, защото не беше на български език.

Започнах да виждам хора, които просто изчезваха. Бяха навсякъде. Най - често ги виждах вечер. Ходеха около мен и като ги поглеждах се изпаряваха.

Най - странното е, че започнах да виждам болката на хората. Някой ако го болеше нещо, аз го виждах. То просто светеше в някакъв цвят.

След това започнах да лекувам хората с ръцете ми. Изобщо не знам какво ми е. Нека кажа, че не си въобразявам и не съм луда.

Казах на майка ми за това и ме заведе на психиатър. Отначало ме мислеха за луда. Аз мислех, че имам шизофрения. На края ми казаха, че не могат да определят диагнозата ми каква е.

Аз съм била напълно здрава според тях. Майка ми отново се съмняваше в мен. Мислеше, че я лъжа. Аз започнах да спя с нея в една стая, защото ме беше страх сама.

В крайна сметка се увери, че не я лъжа. Както и да е. Имам толкова много да разказвам, че мога да напиша книга.

Според вас какво ми има ? Защото аз все още не разбирам.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 32
512
48
38
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари (202)

Изпрати
ony
ony
30.08.2011 11:23
Просто остави мислите в главата ти да се успокоят и се потопи в хубав сън.
0
0
Georgieva
Georgieva
27.08.2011 16:53
Над 100 коментара изчетох и за мое учудване само 1 истински. Какви дарби, какви аури, толкова демонизирано общество. Никому ли не е ясно, че това са тъмни сили. Четете Божието Слово! Врачки, баячки, екстрасенси и контактиори черпят инфо и сили от демони. Жалкото, е, че при това интелектуално развитие владеят психически хора, които се поддават на подобна манипулация. В християнско общество е неодопустимо.
0
0
21kriketdragon
21kriketdragon
19.08.2011 17:35
Когато ти говорят и ти им говори.
0
0
хоуп
хоуп
19.08.2011 13:21
Аз мисля, че имаш дарба, вярвам в тези неща. Бих споделила, че след като татко почина го усещах извастно време в къщата, не си въобразявам, за това съм сигурна. Сънувала съм го много и когато има да ми каже нещо ми се явява на сън, както не само той, а много мои познати, които са починали. Както и имам сънища, които са като предупреждение, че нещо лошо ще се случи. Може да звучи банално, но и шесто чувство имам, което досега през живота ми не ме е лъгало. Когато почувствам заплаха за нещо, реално се случва нещо лошо. Така, че според мене, мила ти имаш дарба, опитай се да проведеш разговор с някоя от тези аури и се опитай да я разбереш и да видиш какво иска от теб. Успех, малка си още да го приемеш толкова лесно и спокойно, но има време. Успех.
0
0
maya
maya
11.08.2011 16:19
За тези кръгове сам чувала, че са на починали хора. За звуците и другите мистерии, които ти описваш, не съм чувала. Може би трябва да отидеш при някой, които говори с мъртъвци, може би някой иска да се свърже с теб по някакъв начин. Може би се опитва да ти каже нещо. Пробвай да отидеш при такъв човек, който разговаря с мъртвите. Може той да ти каже нещо интересно и да разбереш защо ти се случват тези неща. Само не си втълпявай, че си луда и не позволявай някой друг да ти го втълпи. Пожелавам ти успех, дано да разбереш значението на тези знаци.
0
0
zero
zero
11.08.2011 10:57
И според мен ти имаш дарба. Не трябва да се плашиш от нея, а просто да я овладееш.
0
0
nadka biserova bodova
nadka biserova bodova
08.08.2011 16:40
Според мен имаш дарба да виждаш и чуваш това, което никой не може да усети. Не всеки има тази дарба.
0
0
rye
rye
25.07.2011 23:36
Прави това, което усещаш или чувстваш.
0
0