Събувах Лилит

БоянаБоянаНовак
Събувах Лилит
Здравейте, преди година-две сънувах от някакъв сорт свръхестествено същество. В последствие разбрах, че това е демонът Лилит. Не успях да намеря никаква информация спрямо интерпретацията на този сън.
В съответния сън тя се намира във всяка стая от дома ми, като закачена на стената и дебне да мина, като ме сграбчва и се опитва да ме удуши. Вследствие сънувах и своето бягство, което ме озова в групичка от няколко човека, но най-ясно помня, че едно детенце дойде до мен и се представи пред мен като Христо. Изглеждаше съвсем човечно, кестенява коса, кафеви очи. Детето беше с видима възраст 5-6 годинки.

Каква според вас е интерпретацията на този сън? Ще съм много благодарна на отговорилите.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
15.04.2019 02:03
До първия коментирал: за съжаление, повечето знаещи посетители тук служат на тъмнината, а не на светлината. А на малкото останали знаещи не им се коментират незначителни преживявания, а често просто няма добър човек, който да прочете и да даде добър съвет. Аз сега се събудих посред нощ от неприятен сън и влязох да проверя нещо и просто нямаше начин да пропусна това за Лилит. Но все пак Самият Христо е дошъл да повика този човек и се е погрижил някой да му отговори подробно. Това е много рядко оказвана чест, Бог ни е дал свободна воля, за да избираме сами. Някой много силно се моли за него или това е последният му шанс, преди ада.
10
3
Анонимен
Анонимен
15.04.2019 01:40
Сънят ти вещае опасност. По някаква причина си заинтересувал демоните и сега са около теб, поставят ти капани и търсят начин да те докопат. Детенцето Христо е Божият Син Христос, Който е дошъл в съня ти в образа на дете да те повика да отидеш при Него. Вземи светена вода от църквата и наръси у вас, включително и леглото, където спиш. Следващата седмица е Цветница, отиди на църква да си вземеш клонче и да го окичиш у вас. Нощта на 27 април е Великден, непременно отиди на църква, вземи си свещ от църквата за 4 или 5 лева, вземи Благодатния огън от свещеника и го занеси у вас, остави свещта да гори пет минути и я угаси, но я пази. При проблеми я пали и се моли. И НАЙ-ВАЖНОТО: хубаво си помисли защо демоните те преследват - може би сам ги търсиш или им отдаваш почит по някакъв начин или правиш някакви много големи гадости на другите хора. ПРЕСТАНИ ВЕДНАГА, ходи на църква и се моли. ДОРИ НЕ СИ ПОМИСЛЯЙ да ходиш по врачки и магьосници, те ВСИЧКИТЕ служат на демоните.
10
5
Потребител#217567
Тези нещастници едва ли някога ще ти отговорят, че даже и обиждат и когато аз им отвърнах, ми сложиха минуси на коментарите. Сега ще стане същото, но не ми пука. Съновник да го духа!
14
248
Анонимен
Анонимен
16.04.2019 11:07
Жаба
6
2