Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Имам чувството , че сънят ми беше реалност

Имам чувството , че сънят ми беше реалност

Имам чувството , че сънят ми беше реалност
Сънувах много реален сън, свързан с живота ми. От начало сънувах, че съм на училище. В магазина се карах с продавачката, след това се скарах с един учител по математика, който заплаши, че ще подаде жалба срещу мене.

Отидохме в двора на училището с моята приятелка и там се бяха събрали познати, стари приятели. Не знам какво стана и започнах да сънувам, че изневерявам на гаджето си с един мой близък приятел, целувах ме се.

Най - интересното беше, че се озовах на пътя в моето село. Бяхме тръгнали на някъде да се разходим и пред нас някаква цистерна се взривява и се блъска в автомобил.

Не знам как всичко се върна сякаш на лента и се оказваме пак на същия път и минава цистерната и аз я гледам, след това ни спира автобус, но не се качихме.

По - надолу цистерната се взриви отново и аз се разплаках и започнах да говоря глупости: "Защо стана всичко това, има си причинаа да не умрем. Трябва да има причина."

Някакво момче ме гушна и ме успокои и отидохме да видим какво е станало с цистерната. И видях нещо много странно. Колата, в която се беше блъснала цистерната, беше същата като на чичо ми. И се събудих. Страх ме е.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати