Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Имам чувството, че се е случило

Имам чувството, че се е случило

Имам чувството, че се е случило
Здравейте. От три дни насам сънувам един и същи мъж всяка вечер. Сънувам, че имам връзка с него и че сме много влюбени и постоянно се целуваме. Принципно този мъж съществува, но е актьор, тоест няма как да се срещна с него.

Не съм му фенка или нещо такова, просто един ден се събудих с чувството, че той наистина има връзка с мен и наистина ме обича, и всеки момент ще ми се обади по телефона.

До сега не съм сънувала нещо толкова реално и вече ме е страх да заспя, защото съм сигурна, че пак ще сънувам него и като се събудя няма да го има.

От три дни не знам къде се намирам, не мога да се фокусирам, не правя нищо по цял ден. Една част от главата ми казва, че трябва да забравя всичко и да продължа живота си, но другата част ми казва, че трябва да намеря този мъж, защото имам бъдеще с него.

Кажете ми дали е възможно този сън да означава нещо повече и да не е само въображение.

Благодаря ви предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
адриана
адриана
12.07.2010 14:27
Май не ме разбрахте. Аз се събудих една сутрин и бях влюбена в този човек. Безпокоя се единствено, че пътищата ни са различни и реално няма как да се срещнем. От година и половина сърцето ми е като камък и не допусках никого до себе си. Човекът от съня ми е единствената ми надежда, че мога да имам чувства към някого.

Споделих съня си тук, защото се надявах някой разбирач да ми каже, че имам бъдеще с този мъж (толкова съм отчаяна). Но явно няма надежда.
0
0
bibi miro
bibi miro
12.07.2010 12:44
Не се безпокой. Има хора, които сънуват с години едни и същи сънища, които са с доста по-страховита тълковна стойност. Това просто е плод на фантазията ти, независимо от това, че не го харесваш като човек. Понякога не можем да повлияем на подсъзнанието си.
0
0
адриана
адриана
12.07.2010 11:26
Не е българин и не е известен в България, но това няма никакво значение според мен. Ако беше просто един сън, нямаше да му обърна внимание, но 5 нощи подред да сънувам един и същи човек.
0
0
Eмилия
Eмилия
12.07.2010 02:13
А кой е актьора - познаваме ли го, известен ли е ? Теб така и така не те познаваме, но все пак някаква нишка за разтълкуване на съня ни трябва. Може да е съдбовен сън, може и да е просто плод на нечии фантазии.
0
0