Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Имам чувството, че полудявам

Имам чувството, че полудявам

Имам чувството, че полудявам
Здравейте. Преди в този сайт писах само коментари, но този път ще ви помоля да ми помогнете. Ученик съм 6 клас. Откакто почна втория срок, всеки път се притеснявам от оценки.

Например вчера (02.03.11) учителката по Информатика ми писа 4 на една презентация (на някакви си рамки), тогава се изнервих, иде ше ми да я обезглавя, адски бях ядосан.

Тогава почуствах, че има някакво зло в мен, което иска да излиза. Вечерта сънувах, че убивам хора без да искам (не да ги убивам с нож или пистолет, а ги запалвах с ума си.

Моля ви помогнете ми, имам усещането, че злото в мен ще излезе. Предварително ви благодаря.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Indigo
Indigo
14.05.2011 22:12
Не се притеснявай. И аз съм така. Често подтискам гнева в себе си и нощем го изкарвам чрез сънищата си. Важното е да се научиш да контролираш емоциите си. Тогава ще се чувстваш много по-уравновесен. При мен вече се получи и се чувствам наистина много по-добре. Сериозно.
0
0
niki
niki
13.05.2011 18:17
Нормално е, това все пак са учители. Но докато човек пораства се учи да различава добро и зло, правилно и грешно. Например аз известно време бях за лошите герои от филмите, все ми се искаше те да победят и да им се сбъднат коварните им планове, а добрите само се мяркаха на около. Гадно, споко, ще се оправиш.
0
0
Мая
Мая
04.03.2011 10:26
Това, че си ги запалвал с ума си, ми напомня една книга, или филм, ако така предпочиташ.
0
0
Венцислав
Венцислав
04.03.2011 00:17
Във всеки има зло и добро, зависи кое ще надделее и това ще покаже за напред дали си лош или добър.
Не се притеснявай за оценки, животът е твърде кратък за да се затормозяваш, за що годе маловажни неща. Излизай повече на вън.
0
0
борислав
борислав
03.03.2011 14:08
Благодаря наистина ми помогнахте.
0
0
Homeopathy
Homeopathy
03.03.2011 11:57
Здравей Боби, не се притеснявай за съня си. Той означава, че имаш в себе си много подтиснат гняв, който на сън си освободил. С други думи си се очистил по този начин организма си от него. Във всеки човек има и добро и зло. Зависи от човека на кое ще се поддаде. Това е начина на организма ти да се справи с подтиснатите ти емоции. Бъди спокоен и жевей, радвай се на хубавите моменти в живота, забрави за лошото. Учи не за оценки а за знания, които едн ден щше са ти нужни, така като промениш концепцията си ще си много по-спокоен. Бъди амбициозен, но не заради високит оценки, а за това да дадеш най-доброро от себе си, тогава и ще дойдат хубавите оценки - сами при теб.
0
0