Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Говоря на сън някакви неща

Говоря на сън някакви неща

Говоря на сън някакви неща
Говоря за училище, за приятелите, с които излизам. Един път съм казвала нещо на едно момиче - Агли: "Агли, ама ти наистина ли си си гадже с Николай от твоя клас ? Супер!", но съм го казала с нормален тон.

Веднъж докато си взимах рядка следобедна дрямка, съм се издала несъзнателно насън, че обърнах настройките на телефона му.

Какво означава това ? Мисля, че е от стреса и чувсто за предателство, защото половината ми приятели ме предадоха ей-така.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
kalin4eto
kalin4eto
27.12.2009 14:32
Деси, не само ти си така. И аз понякога много говоря на сън. Вече съм на 19 години, но продължавам, защото преди години не се разбирах вного с моите приятели. И от всички тези вълнения и неща, които ме беше страх да им кажа, аз започнах да говоря на сън. Това говорене ставаше само, ако усетя, че има някой до мен. Тогава казвах, всичко това, което ме притеснява, но не помнех нищо след това. Само родителите ми ми казваха, какво съм говорила.
0
0
alonso
alonso
15.11.2009 09:13
Спокойно, не се притеснявай. Аз се занимавам със сънища, с говорене на сън, все такива работи. Слушай сега, какво ще направиш. Първо, няма много да се вълнуваш през деня. Второ, цялото ти говорене на сън означава прекалено много вълнение през деня и преди да заспиш. Малко се отклонявам от темата, но това че си се скарала с приятелите ти, много те е напрегнало. Трябва да си спокойна и по хладнокръвна, няма много да се вълнуваш, няма много да ти пука от другите и няма да имаш проблеми с говоренето на сън. Успех.
0
1