Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах как сестра ми умира

Сънувах как сестра ми умира

Сънувах как сестра ми умира
Не знам дали е добре или не, че пиша тук ама айде. Сънят ми е от преди 2005 г., но исках да разбера какво е.

Да ви кажа аз никога не съм сънувала нещо хубаво, само смърт. Само да отбележа, че когато сънувах съня си, майка ми бе извън граница. Та ето и сънят ми:

Всичко започва с една маса, на която стоят майка ми и баща ми. Което е странно защото те са разделени от преди много време.

Плюс това цялото ми семеиство, което е сега го мрази. Не е много добър човек. Та те на тази маса си галеха ръцете, целуваха се и така нататък.

Странното беше, че всичко беше бяло, чисто бяло. Аз и сестра ми бяхме до масата. Аз бях много ниска за възрастта си. Бях почти колкото сестра ми на височина.

На масата имаше бяло прахче в някаква мъничка купичка като на китайците купичките.

Изведнъш сестра ми посегна към купата, аз я спрях и и казах да не пипа това нещо, защото не ми вдъхва доверие.

Тя обаче си близна няколко пъти от отва прахче. След това сестра ми изчезна. Тръгна да бяга, прескочи една ограда, която бе висока.

Аз я гледах, но просто мозъкът ми бе замръзнал и не можех да мисля. Когато я изпуснах от поглед, питах майка си дали да тръгна да я диря.

Тя ми кимна, като продължаваше да гледа баща ми с влюбен поглед. Та аз тръгнах да я търся. И аз прескочих оградата, като всичко продължаваше да е бяло.

Една черна точица нямаше. Търсех я дълго и накрая я намерих легнала на един бял найлон. Очите и бяха широко отворени, аз се разплаках.

От нищото майка ми се появи. Сестра ми се надигна, пое си дълбоко въздух, като се чуваше свирчене от гърдите и след това тя се отпусна на найлона и умря.

Аз плаках, а майка ми си гледаше ей така. Не се смееше, просто лицето и бе безизразно. Когато се събудих бях много изплашена като отидох да проверя сестра си.

Това е, само исках да си разкажа. Ако някой знае нещо да пише.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
zeki
zeki
19.11.2010 11:49
Аз знам, че когато сънуваш някой близък или не - мъртъв - е за добро, защото ти по този начин му удължаваш живота. Този човек ще живее дълго. Най-добрата ми приятелка много пъти ми е споделяла, че ме е сънувала мъртва и се събуждала цялата обляна в сълзи. Благодарна съм й, тя по този начин няколко пъти ми удължила живота.
0
0
bibi_miro
bibi_miro
12.10.2010 19:10
Здравейте, явно този сън е оставил ясен спомен в съзнанието Ви, но как иначе, ужасяващ е. Бялото в съня не е на хубаво. Странно защо, след толкова време искате да разберете какво озночава, може би той е имал стойност за времето когато сте го сънували. Както вече казах, сънят не е предвещавал добро, но е важно и в какъв ден сте го сънували, всичко е много относително. Може би вие и семейството ви сте се сблъскали с много проблеми и неприятности,надявам се всичко да е отминало. В случая Вие можете да си направите извод сама. Успех.
0
0
Дидка
Дидка
11.10.2010 19:20
Здрасти, аз веднъж сънувах майка ми как умира, единствения път, в които се събудих облята в сълзи. Бях малка, нищо лошо не ми се е случвало тогава, нито на мен, нито на майка ми или на някой от семейството. Знам, че когато плачеш на сън, на яве ще се радваш, но знам и нещо друго, че когато сънуваш бяло не е на хубаво. Знам, че ако сънуваш сняг, е имало смъртни случаи, а едно момиче, което е сънувало, че ходи боса върху лед е останала сирак. Преди ги бях чувала тези неща, не знам колко са верни, аз не съм сънувала сняг никога. А и в твоя сън не е имало сняг и лед, само бяло. За него не знам, но за смърта, едва ли ще е нещо лошо на яве, майка ми е жива и здрава още и за много години напред надявам се.
0
0