Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Как да прогоним дух

Как да прогоним дух

Как да прогоним дух
Ако усещате присъствието на зъл дух около вас и вашите близки, най-доброто, което трябва да направите е да се постараете да го прогоните.

Вижте няколко начини, които можете да използвате в тази борба.

Едно от нещата, които е удачно да използвате са билките. Още от дълбока древност те се използват от различни религиозни и окултни ритуали.

За успешното прогонване на зли духове помага разпръснато семе от анасон около вашия дом. Същото отблъскващо действие имат и семената от резене.

Използвайте стъбло, листа и коренище от пищялка. Ако искате да направите амулет срещу зли духове, задължително трябва да използвате листа и цветове от репея или стрити дафинови листа, които са стрити. Изгарянето на листа от коприва на предварително направена жарава прогонва зли духове. Ако в къщата ви има бебе, сложете над главата му торбичка със семена от копър. Тя ще го предпазва от влиянието на злите духове.

Детелината е растение, което също може да влезе в употреба. Трябва да се носи в червена торбичка за щастие. За прогонването на духове се потапя в оцет и се оставя да кисне в продължение на три дни, а след това всеки ъгъл на дома трябва да се напръска с този оцет.

Всеки ден се молете и го правете искрено и от сърце. Трябва да бъдете постоянни в своите молитви.

Може да се направи и ритуал по залавяне, който е по-сложен. Много ефикасни са солните кристали. Те се използват в много ритуали, а солта е много добро средство за прихващане на различни влияния на ниско ниво.

Духовете могат да бъдат залавяни чрез забиването на кристали в заетото от духа пространство, ако това място може да се определи. Силно концентрираната човешка воля в комбинация с удари и бодвания на железни инструменти може да бъде полезно в локализирането на мястото на духа.

Прогонването може да се осъществи чрез обикновена вода. Тя приема и разсейва психичен заряд. Именно затова в ритуалите със заредени солни кристали се използва вода за разтварянето им. Може една такава проба с вода да се плисне към мястото, където се намира духът.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Зари
Зари
04.10.2013 20:54
Е дух лесно се гони... Спукваш го от бой риташ го в ташаците и заплашваш баща му. Пробвах го веднъж и повече не съм го видял тоя дух.
0
0
Suni Dani
Suni Dani
04.10.2013 14:19
благодаря, полезно.:) а с чесън?Сложих си в стаята ми. И икона на СВета Богородица, и Библията, и детската библия до главата ми.
0
1