Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Това постоянно звънене посред нощ ме побърква

Това постоянно звънене посред нощ ме побърква

Това постоянно звънене посред нощ ме побърква
Здравейте! За първи път качвам тук и бих искала да ви споделя нещо.
Преди време, когато съм била на 1-2 годинки, на вратата на баба ми постоянно се звъняло. Първият път, когато отворила, нямало никого. В близост до блока й имало дискотека и за това не се притеснявала първите няколко пъти. Когато вече това звънене след полунощ станало нетърпимо, баба изключила самия звънец.

Същата вечер отново се звъннало, тогава брат ми пръв е станал. Може би от страх или превъзбуда за крехката си 14 годишна възраст тогава, видял силуета на човек, пушещ цигара. Тъй като той видял това през шпионката на вратата, извикал баба и тя отворила, но зад вратата нямало никого. След тази случка не се звъняло. . . До преди 2 дена. . . . Бях отишла на гости и вечерта останах да спя там. Чувала съм само веднъж за този звънец, но досега не се е случвало при мен.

Беше към 3-4 часа сутринта, когато чух стария звънец. Тъй като с брат ми е сега на 24, а аз на 14, си помислих, че е бил навън и е решил да се прибере тук, но не бях много сигурна, седях на леглото и се чудех дали от другата страна на вратата е загадъчния мъж, явил се на брат ми. Все пак се реших да погледна през шпионката, но там не беше нито брат ми, нито привидението му.

Имаше жена, беше висока, с руса коса. Реших да отворя, но баба ми ме спря, дърпайки ме от вратата, ми каза, че на тази жена или на когото и да е друг, който звъни толкова късно. Интересно ми е кои са тези хора и защо след 10 години отново притесняват баба. . . Тя казва, че това са хора, от дискотеката, които пияни се връщат и са решили да правят номера, но не й вярвам, ако беше така, нямаше да се притеснява толкова.
Съвети?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Dany
Dany
11.06.2017 18:11
Извинявай, ако те стряскам, но това може да е и някой стар починал роднина, който иска да ви види, или някой зъл дух. Ппц от 2 до 4 часа сутрин е времето, когато вещици, демони, духове и всякакви подобни имат най-голяма сила. Според мен може би има нещо и то не е човек. Благодаря, че си решила да споделиш. Чакам продължение, ако е възможно, разбира се :)
7
0
Потребител#185606
Не чакайте,звънете на 112,за това го направиха този телефон,за такива случаи.И мен предната седмица едни лайнари ме тормозиха и щях да звънна на 112 да дойде да ги прибере полицията.
5
0
Пламена M.
Пламена M.
21.03.2017 17:33
Няма никаква загадка. Щом така казва баба ти, значи е така ;) А, и - да, има полиция, както и камери :)
3
4
Потребител#185866
Това очевидно са хора от дискотеката или вандали,които се чудят как да досаждат на хората. Всичко останало зависи от това дали вярваш в духове и т.н. ,но аз не вярвам. Ако звъненето продължава дълго и ви дразни,обадете се на полиция.
1
11
maria_kiril
maria_kiril
17.03.2017 22:40
Според мене крият нещо от тебе определено има някаква загадка тука. А колкото до тези духове са неспокойни и може би искат да ви кажат нещо.. Или баба ти има сметки за уреждане с някого от другия свят звуча откачено но може и това да е. А може би това да са предишните собственици на къщата ви разпитай я добре, за да знаеш какво да правиш. Ето случва се и на теб кажи и да ти обясни хубаво с какво си имаш работа,че да знаеш какво да правиш.
34
12