Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Звънецът звънна сам

Звънецът звънна сам

Звънецът звънна сам
Преди известно време, ми се случи нещо странно. С приятеля ми се прибирахме в квартирата ни през нощта и бяхме напълно спокойни и не бяхме гледали страшен филм или др.

Качихме се в асансьора и точно преди да се затвори вратата чухме как някой извика нещо и се хлопна. Вече бяхме натиснали копчето за нашия етаж и не упсяхме да видим кой е.

Когато се качихме и тъкмо отваряхме врата на апартамента, звънецът ни звънна! Ние все още бяхме вън и нямаше никой до звънеца. Странното е, че няма как да ми се е сторило, защото и двамата го чухме.

Спогледахме се, но и до днес не разбрахме кой и по какъв начин звънна. Долу на входа имаме също звънец, но на него нито има име, ние сме наематели и хората не ни познават особено, а и наши познати нямат представа кой е звънеца ни, дори и аз до скоро не знаех.

А и звънеца долу има различен звук, от този до вратата ни. Ние чухме звука от този на вратата. Дали не ни е преследвал дух или демон, защото и в квартирата не се чувствам много спокойно.

Случва се да чувам странни звуци и просто не се чувствам комфортно в стаите, най-вече в спалнята. Не е защото съм на ново място и преди съм била на квартири, а и в тази съм от 2 год вече.

Но и до сега не се чувствам удобно, сякаш съм като нежелана там. Когато съм сама ме е страх, но винаги се противопоставям на страха и си казвам, че няма да се дам и няма от какво да се плаша.

Наскоро пък също много се стреснах, бях се прибрала по-рано вечерта и чаках приятеля ми да се върне. Почувствах се много изморена изведнъж, като упоена и съм заспала на дивана.

Не помня кога, но се събудих много объркана и се чувствах зле. Първото нещо, което приятелят ми каза е, че много се уплашил. Не разбрах защо? А той се опитвал да ме събуди поне 5 мин, говорил ми, бутал ме, помислил си, че нещо ми има.

Аз не помня нищо да съм усетила. Друг път колкото и да съм уморена се събуждам и от малко шумене. А щом се е стреснал, значи доста се е мъчил да ме събуди.

Това ме уплаши, защото не ми се беше случвало преди, а и се чувствах някак странно, бях спала 20-30 мин, а имах усещането, че е било цял век.

Дали нещо не се опитва да ме изплаши или изгони ? Ако е така, как да се предпазя ? Моля, дайте съвет.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Денимира Ангелова
А не, не, не!!! Не знам защо всички препоръчват пренебрегването?!?! Виж сега, в никакъв случай не го пренебрегвай, каквото и да е! Тези неща мразят да са пренебрегвани! Но ако чуеш шум, не изглупявай като тези от филмите, и не тръгвай към него! През нощта не поглеждай през прозореца, каквото и да си чула и избягвай да оставаш сама! Не бързай със светените работи и т.н. Не кади с тамян, а опуши със салвия и лавандула. Не казвай молитва, а си тананикай песен, която много ти харесва (от онези, които имаш чувството, че си се родил и си живял с тях и можеш пак и пак да я слушаш). Купи си някоя звънкаща гривна и не я сваляй от ръката си. Ако не помогне - пиши! :)
2
0
Scar Whitepaw
Scar Whitepaw
05.08.2012 18:50
зефо- 1во не си мисли че си важен като кажеш- не гледай това не прави онова. Ако толкова много не вярваш аз съм ок ама сега някой хора може и да не са го гледали разбери че не сме сами тука. А доколкото за статията и аз съм на мнението на ох и теди. Спокс не е страшно ако го пренабрекваш.
0
0
zefit
zefit
03.08.2012 22:27
Много гледате "истории за духове" по Дискавъри!Там няма нищо реално!
0
0
ohwow
ohwow
02.08.2012 10:43
Ами, купи тамян и прекади квартирата ви докато казваш молитва за да се пречисти жилището. Не се знае кой какво е правил и кой е живял там. А може и да напръскаш с светена вода както Теди каза.

По спокойко, няма страшно. :)
0
0
Виолета
Виолета
02.08.2012 08:18
Обяснението много просто, имало е токов удар от който сее задействал звънеца. Неви ли се е случвало телевизора да ви се включи сам ако не е изключен от копчето? Ако толкова се притеснявате направете водосвет на жилището.
0
0
tedi_alexandrova
tedi_alexandrova
01.08.2012 19:07
питаи саседите дали някои преди е живял там и е умрял ако е така земи свештена вода и 4ети леторгия ще помогне аз ли4ен опит знам
0
0