Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах кошмар с канибализъм

Сънувах кошмар с канибализъм

Сънувах кошмар с канибализъм
Здравейте приятели от рубриката,

искам да сподаля кошмара който сънувах и ако може да бъде разтълкуван от вещо лице. . .

Понеделник срещу вториник вечерта сънувах че работя в някакъв Спа център. Всичко беше много красиво и чисто, колежките много ме ценяха в професията ми, не си спомням точно козметичка ли бях или фризьорка.
Канят ме на семейна вечеря на която присъстват и живи роднини и починали роднини и приятелки с които не съм се срещала години. Започна празнинството, но на мен ми прилоша и умрях. Тъй като всички бяха в настроение и пийнали от компанията си казаха че може да ме нарежат финно и да ме изядат. Всичко това аз го гледах отгоре, сякаш бях възкръснала и наблюдавах всичко с ужас. Дори майка ми която е починала от 14 години се съгласи, сестра ми се разшета, а приятелката ми започна да ме разфасова, интересното е че нямаше кръв, от бутовете ми направи приятелката ми много тънки пържоли за което всички я похвалиха и започнаха да ядат.

аз гледах и страдах и виках но никой не ме чуваше. На другия ден по вестниците беше отразен случая че семеен банкет изяждат умрялата си роднина, така научават и моите колежки и започват да се възмущават как може такъв религиозен и добър човек да има такава зла съдба,

Тогава аз започнах да викам на всички роднини, че въпреки, че ме изядоха аз въкръстнах защото вярвам в Бог.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
20.01.2017 14:37
Не преследваш големите си мечти и това и носи мъка. Не е нужно да си вярваш, за да възкръснеш - Бог е един за всички, обича го еднакво, дори да не вярват в него.
1
0