Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах,че убих човек и го разфасовах

Сънувах,че убих човек и го разфасовах

Сънувах,че убих човек и го разфасовах
Сънувах, непознат мъж и жена, която познавам.

Те двамата дойдоха у дома за да вземат нещо и нямаше никой в къщи и им казах да изчакат и да не взимат нищо. Не помня какво. Но те настояваха и аз се ядосах и в онзи момент взех един предмет прът и ударих мъжа, не сторих нищо на жената след това се случи така че тя изчезна, но в онзи момент когато ударих мъжа някой се появи мисля, че бе брат ми. Но той не каза нищо подмина ме. . . И аз започнах да го режа и беше ужасно изрязах главата ръжете и краката като мн добре си спомням как сложих главата в торба и тялото и краката, спомням си добре как махнах обувките и ги оставих за брат ми.

След това. . си спомням как много добре си измих укървените ръце и после взех сака и го изхвърлих и си спомням как аз в съня си задавах въпроса 'Усъзнаваш ли какво направи токущо? '. После се прибрах в къщи и сякаш целия род бяхме се събрали и устатъците от мъжа се печяха на скарата и майками обръщаше месото и плачеше и всички бяха се насядали на масата сякаш бе празник.
Мн се извинявам за правописните грешки.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
maria
maria
02.12.2016 20:45
Хмм а може би такава същност в теб се крие? Видиш ли кръв ще научиш някаква истина или тайна, а гостите в съня не са на добре, майка ти е плакала,значи ще се смее. Може би ще се забъркаш в големи проблеми ,но ще се оправиш.
1
0
Пламена M.
Пламена M.
02.12.2016 17:15
Доста притеснително. Убиеш ли в съня си някой обаче значи, че ти предстои да получиш облаги и да забогатееш по нечестен начин. Което е добре.
1
0