Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Кучета, гробища, оплаквачки и училища

Кучета, гробища, оплаквачки и училища

Кучета, гробища, оплаквачки и училища
Здравейте.
Съня ми започна с това, как вървя по една улица с ясната мисъл, че трябва да стигна до старото си училище в което учих до осми клас. По пътя трябва да мина по една улица, на която от двете страни има къща с дворове. Като минах още първата къща, кучето в двора се засили и се блъсна във вратата (то и в действителност така си прави по принцип) но в съня успя да отвори и се затича лаейки към мен с оголени зъби. Аз тръгнах да бягам, и гледах назад кога ще ме настине. Тогава от съседен двор излезе един бял микробус и със бясна скорост мина през кучето. Собствениците на кучето ме заплашиха, че ще ми пуснат друго куче, не помня как се измъкнах.

Помня, че за да стигна до училището трябваше да мина по широка пътека между едни гаражи, но тази пътека в съня беше превърната в гробище. Опитвах се да не стъпвам по гробовете, някой от които циментиране, но не винаги успявах, защото бяха навсякъде. Тръгнах към другия край на гробището където гробовете ставаха все по-малки. Накрая на гробището имаше разкопан гроб с празен ковчег за бебе и няколко оплаквачки, със свещи. Молеха се децата им да оживеят и се горяха.

Побързах да стигна до училището, където видях да се дипломират учениците. Влязох в двора, където две деца ме нападнаха. Скачаха върху мен и ме настъпваха, опитваха се да ме съборят на земята. Тогава видях учителя си по география който ми преподаваше от 6-ти до 8-ми клас и го помолих да ми помогне. Той изгони децата, но аз все пак паднах и така се събудих.

Моля някой да ми помогне да си разтълкувам съня. Кучето и училището някак си ще ги преживея, но тези гробища с гробове не на бебета ми дойдоха в повече.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
maria
maria
28.11.2016 06:24
Бебета в съня означават ядове,нещо ще се ядосваш, белия цвят е на беля говоря за белия автобус. До колкото знам гробища в съня,означават промяна някаква промяна ще прижвееш. А кучетата в съня са приятели,в този случай не знам как е.
2
0