Кучета

Кучета
Здравейте. Сънувах нещо странно и Ви моля за тълкуването му.

Вечер след парти се прибирах и в далечината имаше голямо бездомно куче, което се приближаваше към мен. Щом го видях се уплаших и паднах на земята и се свих на кълбо, то дотича и започна да ме ръмжи.

След това дойде още едно и започнаха да ме хапят, но странното беше, че след като ме захапаха злобата им се изпари и избягаха уплашени сумтейки, сякаш съжалявайки.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Никол
Никол
25.10.2012 19:55
Сънуваш ли вой на куче, предстои ти опасност, а също така и за болест. Храниш ли в съня си куче, значи даваш повод на неприятелите да те обиждат. Сънуваш ли бяло куче, значи с добро отношение можеш да спечелиш или да излъжеш неприятелите ти. Видиш ли в съня си кучка с кученца, ще помагаш на беззащитни приятели или ще се сдобриш с неприятелите си. Приютиш ли в съня си бездомно куче, ще си спечелиш неочакван или нетрадиционен съюзник. Ако сънуваш домашно куче, значи доверието ти към някой близък, роднина или приятел е абсолютно неоправдано. Сънуваш ли бой между кучета означава, че ще те потърсят за арбитър на спор. Видиш ли насън черно куче, ще имаш злобен съперник. Сънуваш ли бясно куче, трябва много да се пазиш, тъй като си в неизгодна позиция. Гони ли те или успее да те ухапе куче, враговете ще те надвият, конкуренцията ще се окаже по-силна от тебе. Ако сънуваш мъртво куче, ще имаш победен противник. Лае ли те куче в съня ти, по-добре не влизай в разправии с обвинителите си. Видиш ли насън куче, значи имаш зложелател. Ухапе ли те куче насън, враговете ще те надвият, конкуренцията ще се окаже по - силна от тебе.
0
0
Tonita
Tonita
25.10.2012 16:37
И на мен ми се е случвало да сънувам, че ме хапе куче, това не е добре.. На мен точно на другия ден след това ми се случи нещо неприятно, не бих казала чак лошо.. Това е мое мнение и опит.Успех! :)
0
0