Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Такива побъркани хора като този не заслужават да живеят на този свят

Такива побъркани хора като този не заслужават да живеят на този свят

Такива побъркани хора като този не заслужават да живеят на този свят
Беше есента на 2012-та година. Бях за седмица на село. Навън все по-начесто започваше да вали. Около 16:00, излязох навън, с мисълта, че ще се поразходя в близката гора. Взех в себе си храна, две малки бутилки минерална вода, както и пакет с ядки. Тръгнах по тясната пътека, водеща навътре в гората. След десетина минути, малката пътечка бе вече широк и нормален път. От двете ми страни имаше дървета, част от тях бяха изпочупени или изкоренени от силните дъждове, които валяха преди месец.

След около половин-един час вървене, изгубих представа за това къде точно се намирам. Този район ми бе крайно непознат. С надеждата, че ще стигна до някое познато място, продължих да вървя смело напред. Докато не минаха още 10 минути и не видях няколко почти срутени къщурки, разпръснати в района. Реших да видя какво има в тях, поогледах първите две, в тях имаше основно строителни материали - смеси за бои, лепила, мрежи и т. н. Но в последната, нещо ми направи впечатление. Приближавайки се, усещах силна миризма, която напомняше тази на нещо загинало. От доста време при това.

Отворих широко леко притворената врата, пред мен се откри ужасна гледка - куче, чиято глава бе захвърлена по-навътре в къщата лежеше до вратата. . . . Изумих се и в същото време ми се догади, почувствах силна нужда от въздух, обърнах се и видях човек със секира в ръката, който не бе приятно изненадан да ме види там. Побягнах надолу и можех само да се надявам да избягам. В продължение на 8-10 минути бягане, в което време той непрестанно бе по петите ми, успях да стигна до главния път, пресякох набързо и се обърнах да видя какво се случва. Човекът бе в далечината, очевидно нямаше сили да продължи да бяга. Не мога да си представя на какъв риск се бях изложил. Но поне разбрах къде не трябва да ходя. Такива побъркани хора като този не заслужават да живеят на този свят. . . Как изобщо са попаднали там. . . . . Въпрос с продължение.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 11
55
43
31
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Mia
Mia
09.03.2017 12:49
Наистина голям изрод.. А и ако влезеш в чужд дом едва ли първото което трябва да направиш е да подгониш човека със брадва. Особено ако не те застрашава. Не защитавайте този психопат.
Не е за вярване какво щеше да направи с момчета ако о беше стигнал.
Но, Александър, трябва да съобщите за този луд. Може друг като вас излязъл на разходка да се изгуби по същия начин и да не успее да избяга..
0
0
киро уя
киро уя
11.08.2016 11:46
Чи уй дириш там ? Щом не е твоята къща нямаш право да влизаш ! И после ти бог ли си та да решаваш кой трябва да живее и кой не ? А представи си , че не е било куче а чакал .
3
31
Лидия
Лидия
12.08.2016 21:54
Исках да кажа, със секира,не с нож....обърках се но сега се поправям.
29
2
Лидия
Лидия
12.08.2016 21:51
Няма значение дали е било куче или чакал,оня е изрод,откачалка и заслужава далеч по жестока съдба от това куче.....ако е чакал,тогава тоя кво е правил в гората(който е убил кучето)...и то с нож....надали на лов за кучешки глави....и за ваша информация,чакала е от семейство кучета...така че...все едно, важното е,че този не е Човек и няма място сред живите....Плюс това,авторът щеше да напише ако е било чакал,а той е написал ,,куче,,.И наистина чакала се различава от кучето,макар да са от един род(семейство кучета). :)
31
3
Александър ◢◤
Правя разлика между чакал и куче... :)
26
1
Р
Р
10.08.2016 11:24
Тцтц извратеняк
1
30
maria
maria
09.08.2016 01:18
Наистина си бил в голяма беда можел си и ти като кучето да свършиш добре че си имал бързи крака.. И да наистина следващия път не ходи никога там. И даже изобщо не ходи на изоставени места - там ходят хора като този и много други откачалки.
33
1
Лидия
Лидия
07.08.2016 13:20
Този трябва да го линчуват публично и да му дерат кожата докато още е жив.....кучето не е заслужило подобна съдба...но той го заслужава напълно.....изрод.Не ме интересува дали сте съгласни с мнението ми или не. Това е мое мнение и мисля че който не обича животните,той не обича и хората,следователно не е човрек и не заслужава да живее.
44
6
Томас
Томас
14.08.2016 12:32
Моите съболезнования за кучето, Лидия! Четейки те явно го познаваш така сякаш ти е роднина дори без да си го виждала, затова реших, че е уместно да ти изкажа съболезнования за тежката загуба. Също така с прискърбие ще те информирам, че според последна информация нито ти, нито автора/ката определяте кой да живее и кой не, затова се надявам да не се изненадате, че хората продължават да си живеят напук на подобни тежки и справедливи присъди. Моето мнение за вас и подобните ви е, че обичате животните прекалено силно, за да можете да обичате хората, а това също е вредно - ако ние сме в едната крайност, вие сте в другата. Разликата е, че аз не държа вие да спрете да дишате - нещо, което доста животнолюбци мислят за всеки, който не е на тяхното мнение. Достатъчно ми е да спрете да се изживявате като последна инстанция макар да не можете да надделеете над собствените си емоции и да бъдете обективни. Но нека аз да съм изрод, а вие - еманация на еволюцията! :)
6
33
Александър ◢◤
Напълно права сте, Лидия!! Смърт за такива хора. Няма друг вариант.
4
2