Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Вятърът ми проговори

Вятърът ми проговори

Вятърът ми проговори
В четвъртъка на 20. 11. 2014 година се случи нещо много странно! Както си бях навън и си чаках приятелката в студения ден вятърът задуха много силно и в ушите ми се чу нещо подобно на: Идва, идва! И започнах да имам лош късмет и леко добър! Нали докато я чаках, един бус, които носи хранителни стоки за магазин, едва не ме блъсна, добре че го чух иначе щеше да стане лошо! После чаках моята приятелка поне още 5-10 минути. И докато играхме си изгубих ключовете! След това трябваше да ходя на зъболекар!

Дядо ми ми се обади по телефона и ми крещеше, че сме закъсняли с няколко минути 2/3, и те с братовчед ми ме чакат до един магазин и там баща и като пристигам и той ми вика! След зъболекаря като се прибирам и казвам на баща ми за ключовете, много се ядоса! На другия ден трябваше да стана по-рано, за да търсим ключовете и то, добре че ги намерихме и отидох на училище, но там се случваха само ужасни неща!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
01.12.2014 23:08
Това е много приятно преживяване, да знаеш,че някой е с теб и мисли за теб.Но понякога ние сме настроени на такава вълна,че може да приемаме нещо от вселената,което не е според необходимостите на нашето тяло.Затова е добре тези говори да не ги приемаш,каквито и да са, за да не попадаш в капан на нечисти духове.Моли се и искай Бог да не допуска това или да ти прати ангел хранител.
0
0
Георги
Георги
01.12.2014 13:18
Покаяла ли си се за греховете си, приела ли си спасението на СИНЪТ БОЖИЙ ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС, КОЙТО даде СЕБЕ СИ за всички, КОЙТО плати цената за всичките ни грехове ? Който се покае и повярва в НЕГО и е верен на БОГ завинаги докрай има вечен живот в БОГ. Който не повярва в НЕГО, но ГО отхвърля, ще бъде осъден с вечно осъждение, защото не е повярвал в ИМЕТО на БОЖИЯТ СИН.
Четеш ли Библията?

Не знам това с вятъра какво е било, може да е било атака от злото.
Нужно е да сме верни на БОГ, всякога да МУ се молим и да четем БОЖИЕТО СЛОВО Библията. Злото дебне да ни погуби. Греховете ни погубват и ни пращат във вечно осъждение. Единствено в Господ Иисус Христос, нашият СПАСИТЕЛ, имаме спасение, ТОЙ е нашият СПАСИТЕЛ, единствено чрез НЕГОВОТО име се спасяваме ние човеците, ТОЙ дава вечен живот.
Слава на БОГ !

БОГ да благослови теб и семейството ти. Амин.
1
0