Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах стаята на бившата ми два месеца, преди да се запознаем

Сънувах стаята на бившата ми два месеца, преди да се запознаем

Сънувах стаята на бившата ми два месеца, преди да се запознаем
Това лято се запознах с едно момиче на морето. С нея се сблибихме и тя уж "се влюби" в мен за няма и 3 дни. Аз живея в Лондон, но съм роден в България и там съм израстнал. По принцип всяка година като си ходя в България, стоя 2 седмици в Хасково и две седмици във Велинград, но този път реших да отида на море, тъй като не бях ходил от доста време, и се запознах с това момиче на плажа или по-скоро в морето. Всичко стана сякаж ни беше писано.

Всмисъл, тя беше до мен във водата и си помисли, че ме е закачила с ръката докато е плувала и ми се извини, след което аз не знам защо (по принцип не го правя)но я заговорих. Прекарах си 3 уникални дни с нея, след което се върнах във Велинград. От там с нея поддържахме връзка по скайп и фейсбук и понякога дори си говорехме до 7 часа сутринта. Докато се усетя, времето беше почти изтекло и трябваше да се връщам в Лондон, което не беше приятна новина нито за мен, нито за нея.

Затова решихме да се видим отново и за последно преди да си замина, затова тя ме покани в София да и отида на гости. Отидох в София и обикаляме на там, насам, след което отидохме у тях. Влезнах в стаята и, а тя отиде до съседната стая. Легнах на леглото и, и си изкарах телефона, за да видя колко е часа и след това като си повдигнах главата, пред мен виждам стаята и под определен ъгъл, и се веднага се сетих, че съм виждал стаята и преди и дори си спомням кога, и това беше може би 2 месеца преди да се запозная с нея.

Бях я сънувал и беше точно, както беше в съня ми. След това се досетих че в същия ден, в който сънувах тази стая, която тогава нямаше никакъв смисъл за мен, в същия ден, приятелите чи си обсъждаха сънищата, и аз не казах своя, защото смятах, че е странен и безинтересен. Все пак, беше просто една стая тогава. Нека се върнем обратно на случая. Така, видях стаята на момичето което познавах едва от седмица-Видях стаята, която бях сънувал преди около 2 месеца.

Още преди да си замина за България, и когато видях стаята и се шокирах и тя дори се изплаши, когато дойде в стаята, защото аз се бях втренчил в стаята и и дори ме попита дали съм добре. . . Не знам какво да мисля. Сънувах място, което не знаех, че изобщо съществува. Ако някой е имал подобен случай или може да ми помогне по някакъв начин да разбера как е възможно това, за да се отърва от тези объркани мисли. . Моля, просто искам да знам как е възможно това. . Ще съм ви много благодарен. Благодаря за вниманието и моля, помогнете.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Велимира
Велимира
14.07.2015 23:08
то това е нормално и аз много често сънувам такива неща преди да стане реално имало е момент да съм го сънувала и след една година става не се забравя толкоз лесно ;)
0
0
аааа
аааа
06.01.2015 23:30
Моя позната пък се оказа ,че с гаджето и имат абсолютно еднакви стай-мебели,цвят,разположение.момчето също е от лондон :)
0
0
Ал
Ал
03.01.2015 11:49
Нарича се Дежа ву
1
0
...
...
02.01.2015 15:46
Е кое му е толкова странното или невъзможното...Учените отдавна изследват темата за пророческите сънища и вече имат много теории и доказателства.На мен много ми допадна теорията на един тях,че сънищата са спомени от бъдещето до което душата пътува насън и когато се събудим имаме спомен от това наше пътуване във времето.Естествено за да го помниш може би този спомен е по-значим тоест може би е това което тайно подозираш.Може би това момиче е по-специално за живота ти.А може би не...Аз имах съдбоносни срещи с едно момче преди време всичко изглеждаше като съдба или като филм,но нищо такова не излезе...Въпреки,че наскоро съдбата пак ни срещна,а не би трябвало защото нямаше как да се засечем,но се случи... Затова ние не можем да знаем точно какво ти казва твоя пророчески сън, но явно е важен... Спокойно след време живота ще ти подскаже значението на съня ти
0
0
Аз
Аз
02.01.2015 13:12
някои неща нямат обяснение и не е необходимо на всичко да се търси такова. Защото има свят, който очите ни не могат да видят, но сетивата ни могат. За това затвори очи и усети невидимото със сетивата си. Поздрави.
1
1
Случайна
Случайна
09.12.2014 07:19
На мен ми се случва постоянно...Дори съм сънувала нещо преди 5-6 години и когато се случи чак тогава го осъзнавам...Много се плаша от себе си понякога
3
0
Даниела
Даниела
08.12.2014 06:18
Сънувах, че с приятеля ми се разхождаме по улица в непознат за мен квартал. Два-три месеца по-късно се запознах със сесгашния ми приятел и се разхождахме в неговия квартал, в който до сега не бях стъпвала. Като стигнахме до една спирка аз се стъписах...КАК ПО ТОЧНО СЕ СЛУЧИ ТОВА. Сънувах бъдещето. Същата спирка, същата улица и същото момче до мен.
4
1