Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Преследваше ме призрак

Преследваше ме призрак

Преследваше ме призрак
Една вечер сънувах покъртителен за мен сън. Интересно, но никога не бях сънувала призраци да ме гонят. Винаги съм била силна жена и рядко проявявам слабост, но този призрак направо си играеше с мен.

Сънувах, че не спя в моята стая, а в стаята на родителите ми(съответно сама разбира се). Опитвах се да заспя, но "нещо" все ме будеше и не ми позволяваше да спя.

Отидох при баща ми(а това надали би се случило в реалността) и му казах, че не мога да заспя, защото усещам чуждо присъствие.

Върнах се неразбрана и това "нещо" като ме подхвана, то не беше въртене(сякаш бях кукла), не беше душене, гонене из стаята и ми причиняваше неузнаваема болка.

При опит да крещя или да направя звук сякаш влизаше в мен и не ми позволяваше. Дойде моментът, в който аз се преборих да отворя вратата, задушавайки се и отидох при баща ми.

Той си изкара ангелите, като ме видя и може би го виждаше, не мога да си спомня добре. Дърпаха ме, той към него, онова нещо към него и татко повтаряше какво искаш от нея.

В съня ми това се повтаряше системно, за около 2-3 дни. След това започна да ме преследва и през деня. Не си спомням вече добре къде се намирах, в някаква сграда с приятели, но то започна да се появява и денем и не можах да се отърва от него до край.

Събудих се изплашена и се чудех на какво се дължеше целият този ужас.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
...
...
15.07.2010 11:42
Според мен, баща ти ще ти помогне в нещо.
0
0