Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Щях да умра в този сън

Щях да умра в този сън

Щях да умра в този сън
Сънувах, че бях седнала на парапета на прозорец от външната страна. Беша в някаква къща на и бях на 3 етаж. Както си седях, сестра ми се появи от вътрешната страна и запозна да ме бута. Аз се разклатих и се изплаших. Но не успях да си вляза. След това тя започна да маха радовете с тухлите под мен.

Махна около 6 тухли на различни места и аз падах надолу. Умирах от страх. Виках за да ме чуе мама, тя дойде, опита да ме издърпа, но не успя. Имах чуствотот, че всеки момент ще падна, държах се вътрешните тухли някак си, след това дойде един мъж и ме хвана и ме издърпа. После се събудих обляна в сълзи. Какво означава този сън. . доста е странен. .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 6
54
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Динко
Динко
16.08.2015 08:22
Става въпрос за вътрешно изменяне на настройки ,не е като да си пуснеш телевизора...Трябва време и тялото ти да го усети , умът действа според тялото /и вижда и работи само с външни величини и принципи /,затова е много ограничен в преценката и оценяване на действителността /едва когато го види с очите си и ще повярва / ..Имай търпение ,вяра и спокойствие ..нещата са в процес и е нужно време .
Симптомите са следните /но недей да се напрягаш да ги следиш/.
-чувстваш се странно на места,които обичайно посещаваш..ежедневие
-отдаваш много по-голямо значение на вътрешния си глас и интуиция ,отколкото и на най-верният ти и близък приятел.
-задаваш си въпроси ,които си подминавала преди без да се спираш на тях..
-накратко ще започне да те учи животът ,хората ,дори природата ще се промени пред очите ти ..
Отговорът на всички въпроси е един и същ...Време
2
0
Кейтлин
Кейтлин
16.08.2015 04:25
Благодаря ! Не знам какво за теб значи " от утре " ,защото ,ако е в буквален смисъл нищо не се промени . Все същото си . D:
0
0
Динко
Динко
15.08.2015 10:40
случило ти се е най-хубавото , което е възможно ...Умирането в съня е най-сигурния начин да разбереш , че живота ти ще се промени от утре и живота ти ще придобие много по-вътрешен смисъл, отколкото си си представяла , че е възможно..Аз лично съм ,,умирал,, вече 5 пъти и имам още 3 пъти ,докато достигна до границата..Успех и честито най-вече..
1
0
мони
мони
13.08.2015 19:18
Уважавай и се имай със сестра ти,но не предприемай нищо съвместно с нея!Никога!
Може да ти навреди и без да иска в някаква ситуация.Но този Гаден сън си е сериозно предупреждение.Макар,че ти сестра,внимавай!
Това може да се случи и след години.
1
0