Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Моля се на Бог да не се сбъдне този кошмар

Моля се на Бог да не се сбъдне този кошмар

Моля се на Бог да не се сбъдне този кошмар
Първо ще започна от предишните ми кошмари, за да разберете защо ме е страх от този отвратителен сън. Преди около 4 години сънувах леля си чисто гола и разказах този сън на майка, а тя ми каза:дано да не се случи това, което си мисля.

Не ми каза нищо друго. Минаха няколко дни и леля ми, която сънувах почина. След известно време попитах майка какво искаше да ми каже, тогава тя ми обясни, че преди да починат брат и и баща и ги сънувала голи.

От тогава бяха минали около 1 година и сънувах чичо си гол. Не се мина дори и седмица и той почина.

Сега е време да ви разкажа сегашния си сън. Преди около месец сънувах баща си така, но при него беше малко страно. Интимните му части бяха отзад. Този път не беше се случило нещо такова, слава на БОГА, освен, че детето ми се разболя тежко, но се оправи.

Преди 2 дена, неделя вечерта сънувах пак баща си, пак беше гол, но интимните му места си бяха на място. Беше клекнал на колене гол и пълзеше към мен и ме целуваше с лигави устни.

Аз съм в Гърция, звънях му още сутринта след съня, беше добре. Но аз знам, че нито леля, нито чичо боледуваха, но починаха.

Можете ли да разберете изобщо какво изпитвам. Как сега минават за мене тези дни. Не ме питайте защото ви го написах и аз не знам може би за утеха.

Знам, че няма как и какво да ми кажете, но все пак благодаря.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
анонимка
анонимка
04.06.2011 20:15
Ако мислиш, че няма да успееш най- добре се прибери вкъщи, защото тези случки може и да са знак, че семейството ти има нужда от теб. Успех.
0
0
Мади
Мади
02.06.2011 15:49
Един път когато бях на 6 ми излезе бенка над гърдите. Казах на леля ми и тя ми каза, че и на нея и е излязло. И леля ми почина след месеци, година, не помня. По-добре не си споделяйте такива неща с близките, казвам го за ваше добро.
0
0
анонимка
анонимка
02.06.2011 15:41
Ами аз също съм сънувала голи хора, дори самата себе си сънувах веднъж. Та относно твоите сънища не мисля, че е послание или нещо от сорта ами това, че около нас е пълно с енергия, в самите нас също има енергия, както и в мечтите и мислите ни. Може би си се притеснила прекалено много защото си загрижена за своите близки, което е съвсем нормално, но телата ни са вид магнит, чрез който може отрицателната енергия да въздейства на силите на мисълта и по този начин да се случват тези неща. Бъди позитивно настроена винаги и не се притеснявай, сигурна съм, че нищо няма да се случи на баща ти.

Приятен ден.
0
0