Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах, че отново съм малка

Сънувах, че отново съм малка

Сънувах, че отново съм малка
Ето го и съня: Сънувах че бях малка, на 3 год. , летях в небето. После изведнъж видях в небето да се рее и най-добрия ми приятел (но възрастта му беше различна, беше на 15). Озовахме се в космоса и кацнахме на планетата. Появиха се някакви хора с пушки и започнаха да ни стрелят. Ние също имахме пушки аз застрелях някого, но се оказа че съм застреляла него. Нищо че беше мъртъв, аз му казах, , Кой те застреля? '', и той (дето беше умрял) много злобно каза :, , ТИИИИ! ! ! ''. И изведнъж всичко стана черно.

Видях една барака и се скрих в нея. Но той беше там, и беше ЖИВ! ! ! Изкрещя ми:, , Ти не си ми истински приятел'', и започна да стреля по мен. Изведнъж всичко изчезна, озовах се на черен фон, и видях сцени от Бъдещето. Видях как сядам на една рехава пейка и пропадам ( това по-късно се случи! ! ! ) и как една люлка ме удря (и това се случи! ! ! ). После някакъв страшен глас ми рече:, , -Един ден това ще се случи и ти няма да имаш НИКАКВИ приятели''. После аз се събудих и бях много уплашена. Моля ви, ми помогнете да разтълкувам съня. Ако имате отговор, пишете долу в коментарите. Благодаря !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Maria
Maria
10.07.2016 20:01
Да летиш на сън е много хубаво това значи,че си над другите хора. Според мен този сън е "сплашване" според мен има интересни неща които са скрити. В сънищата всичко е символизъм но за летенето знам и ти казах.
А колкото до оня приятел може този сън да ти показва,че никакъв приятел не ти е а само се преструва.
1
0