Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Отново сънувах Бог

Отново сънувах Бог

Отново сънувах Бог
Здравейте. Искам да споделя още една история с Вас, в която отново сънувах Бог.

Чуйте го :
Както аз, брат ми, сестра ми и двете ми братовчедки гледаме телевизия и изведнъж през прозореца виждам как Господ Йисус Христос се появява (и както в миналите ми сънища които споделих, около него отново има светлина) с една голяма и дебела книга в ръка.

Когато Го видях, аз хем се изплаших, но пък в същото време се зарадвах, че съм го видяла. Аз започнах да бутам брат ми (който стоеше до мен) казвай ки му "Виждаш ли го, виждаш ли Го", а той ми каза "Не". Все едно само аз го виждах.

Но след няколко секунди и те вече го виждаха. Та Бог взе книгата (на която между другото на корицата и имаше кръст) с двете си ръце и я издигна във въздуха, казвай ки "Утре е войната, подготвяйте се" (мисля че това беше) и от всякъде започнаха да идват хора, тичайки към него (прославяйки го).

Но странно беше, че хората бяха облечени с дрехите по времето на Йисус. Със скъсани дрехи и бяха с големи бухнали коси, а някой бяха малко мръсни (не знам дали по Негово време са били така облечени).

Та това беше сънят ми. Като се събудих видях, че съм сама вкъщи само с брат ми и си легнах пак, но като се сетих за съня и веднага грабнах лап-топа.

Чудя се дали този сън се тълкува или дали означава нещо. Също така искам да ви припомня, че сънувам Бог вече за 3-ти път, като в първият ми сън Бог ми показа част от него и ми каза, че някой друг път ще отида там.

Съжалявам, ако съм допуснала грешки, все пак съм дете.
Много бързах да напиша този сън.

Благодаря ви предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
емилиа кафеджиева
емилиа кафеджиева
13.05.2014 04:09
Исках да кажа това че и аз го санувах! Санувах че ми дава цвете.
0
0
emilia kafedjieva
emilia kafedjieva
13.05.2014 04:04
Не се притесниаваи че си санувала бог. Бог те заклиля' ти си богоизбраница. Аз също го санувах! Санувай че ми подариава цвете.
2
0
аз
аз
23.09.2012 14:39
Преди майка ми да разбере,че е бременна с брат ми,е сънувала Богородица
0
0
inranxan
inranxan
10.09.2012 11:26
потърси сайта ОТ ИЗвора в раздел духовното са събрани пророчества....не е лошо да ги видиш....
0
0
Melani Hristova
Melani Hristova
10.09.2012 07:48
Да това е хубаво нещо ,че сънуваш Него.Някои други случаи Той явявал ли се е да ти предвещава нещо?Ако се е явявал за нещо лошо да предскаже?Пиши ми лично.
0
0
Светла
Светла
04.09.2012 11:03
Книгата която е държал Исус е Библията...
0
0
miss_kiss981
miss_kiss981
03.09.2012 22:12
Не веднъж Бог ми е помагал веднага когато му се помоля , знам че това е Той.Благодаря ти.Ако можеш ми пиши на лично.
0
0
TeoShamSher
TeoShamSher
03.09.2012 17:57
Това е голяма благодат да Го сънуваш, радвай се много, за да ти се е явил и то не само веднъж значи си му скъпоценна и иска да вървиш в Неговия път (правия път); Относно "Утре е войната, подготвяйте се" - иска да ти каже, че ние живеем в последните времена т.е. да го кажа както е написано в Библията в глава "Откровение" - идва Страшния Съд или още Последният съд на изкуплението, на който Господ ще въздаде справедливост между хората - праведниците ще бъдат възнаградени, а грешниците наказани. За първите е отреден рай, а за вторите ад. Казал ти е да не губиш вярата си в Него, да спазваш Божите заповеди, да си четеш Библията и да се молиш на Него за прощаване на греховете си и да Му благодариш за всичко в живота си. Когато дойде Страшния Съд вече ще е късно да искаш прошка за греховете си за това е по-добре за теб да живееш праведно още от малка и да си създадеш принципи спрямо Бог и да не позволяваш никой с лоши намерения да те отклонява от пътя ти към Него. Предния сън, който си имала и Ти е казал, че ще отидеш друг път, Той всъщност ти е показал Рая и неговата красота, показал ти го е, за да видиш какво те чака, каква неземна красота и спокойствие е там. Вярвай в Бог и знай, че Той е винаги с теб и никога няма да те подведе. Много е важно да ходиш на църква и да се събереш с деца на твоята възраст, които да ходят на църква, за да се изграждате взаимно. Знай, че си много Благословена и Господ те пази и те е избрал. Радвай се, а не се страхувай от Бог, НО много внимавай ако през целия сън изпитваш страх ако видиш Исус, побиват те тръпки или нещо отрицателно знай, че това не е Исус, защото и Дявола може да ти се яви като Бог и да ти приказва сладко сладко, но само ти можеш да направиш разликата, кой кой е, по начина по който Го усещаш, ако ти е хубаво, спокойно, изпитваш сигурност и необикновено спокойствие знай, че е истинския Исус.
0
0