Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Полудявам от съвпадения и фобии. Помогнете ми!

Полудявам от съвпадения и фобии. Помогнете ми!

Полудявам от съвпадения и фобии. Помогнете ми!
Здравейте.

Имам много фобии, сред които офидиофобия (страх от змии, като видя змия, дори и на снимка се разплаквам и ме е страх да се огледам) и тердекафобия (страх от числото 13). Всяка сутрин като се събудя ставам и си броя крачките в стаята, ако съм направила 13 се връщам, правя още няколко и тогава излизам. Ако има тринадесето стъпало го прескачам, а ако си правя сандвич броя резенчетата, които не трябва да са 13. Как мога да се отърва от това ? Прави ми впечатление че и откакто имам тази фобия мога да заплача, дори когато гледам в една точка и не мисля за нищо. В училище имаме психолог, но ме е срам да отида, а и не съм сигурна че ще ми помогне.

Другото което е - напоследък се случват ужасно много "съвпадения". Вярвам че няма случайни неща и във всичко има някаква намеса. В училище по едно и също време спряха всички часовници, а нещо за което си помисля по-късно се случва. Онзи ден бях с една приятелка и се шегувахме, че може класната да отсъства и да имаме само два часа, при което учител влезе и ни каза че я няма. Все по-често си поглеждам часовника, когато е 11:11 или 22:22. Мислите ли че това са просто "съвпадения" ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Потребител#159134
Отиди при психолог и изобщо да не те е срам. Дори и нищо да не се получи винаги е хубаво да опиташ !
0
0
13
13
15.05.2016 16:48
Ами ако има петък 13-ти....какво ще направиш.Мисля че няма нищо лошо в тва да отидеш при психолога защото те са хората които ще ти помогнат...затова има такава професия.Успех!
0
0
Алекс
Алекс
14.05.2016 21:32
Здравей! Преди няколко години и аз имах подобен проблем, мн се бях наплашила от числото 13, непрекъснато го виждах където и да се обърнех, даже кошмари сънувах. Но знаеш ли какво стана после? Имах мн неща, които трябваше да направя, постоянно бях заета и спрях да се концентрирам върху това какви числа виждам и с времето спрях да се стресирам и вече не обръщам внимание на тези неща. Съветвам те и ти да пробваш, не мисли постоянно за това, просто си живей живота! :)
Но ако не ти се получи, то тогава потърси малко информация за знаците на съдбата или за знаци от нашия ангел-хранител. Може наистина да има смисъл в това да виждаш числото 13 или каквито други числа виждаш. Но като цяло, не си обременявай мозъка с такива неща, само излишен стрес.
0
0
Макси
Макси
12.05.2016 22:17
напиши събуждане в точен час ще ти излязат тези числа какво означават нищо че не се събуждаш тогава потърси малко а това за числото 13 не знам може би трябва да застанеш срещо страховете си
0
12
Кристина Черникова
Чувала съм, че когато виждаш често 11:11 или 22:22, означава, че някой е влюбен много силно в теб.
3
0
Елизабет
Елизабет
13.05.2016 20:45
Хаха, да се надяваме ;d Благодаря ти за бързия отговор ^^
0
0