Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Те смучат от енергията ми, когато съм уплашена

Те смучат от енергията ми, когато съм уплашена

Те смучат от енергията ми, когато съм уплашена
От къде да започна. . . . от доста време не съм писала тук. През това време се случиха доста неща. . за които все соще нямам обяснение.
Случи се преди 2 години. . понеже се местех в ново училище в съседния град бях доста стресирана заради матурите и най-вече за резултарите. . . как съм се справила? . . дали ще мога да се класирам по първо желание с професията която искам да изучавам, в тази гимназия? . . . просто всичко ми беше напрегнато.

Денят в който трябваше да ходим с баща ми да се записвам в училището започна в 2:49 през нощта.
Събудих се от страшно чегъртане по вратата. . блъскаше се сякаш искаше да я отвори, но не може. . бравата на вратата се повдигаше от врееме на време. (Искам само да подчертая че нямам домашни любимци или някакъв вид животни в къщата! ! Те са на вън по двора. )Малкият ми брат по това време на денонощието се будеше, но на тогавашната му възраст гледаше дисни чанъл и когато пуснат детско в което се пееше. . като например мики маус или майстор Мани. . той си припяваше. имаше навика и да влиза в стаята ми да ме провери дали спя за да каже на наще. Детска работа! . . . . . .
Но това което ставаше не се дължеше на него. . това продължи до сутринта. . когато пропяха петлите. . това изчезна! просто го нямаше!

Наскоро разговарях с приятелка от вече новия ми клас и и разказах. . а тя споделила на нейната майка, коятл е в час така да се каже с тези работи.

Започнала е с това че усещам дишане. . майка й я е прекъснала и е казала че това не е хубаво. . питала я е с какъв цвят кожа съм. . каква коса. . . очи. Тази приятелка и е показа снимка. . аз съм с кафява коса и очи и съм с леко тъмен цвят кожа. Нейната майкаа й е казала, в предишен живот или прераждане съм имала някаква дарба. . сила, която се е пренесла и в този. Дишането, което съм чувала, не е на хубаво. . един вид привличам по тъмни сили. . и е възможно в предишен живот да съм се занимавала с вещерство и такива подобни занимания. . . . и понеже не съм развила дарбата си иили не зная как, те се възползват от млята енергия когато съм уплашена примерно. В действителност аз се интересувам доста от паранормални неща, окултни науки, сатанистки науки. . просто всичко свързано с неестественото, невероятното, необяснимото. . . .

Бих искала да видя какво вие знаете за подобни неща които ми се случват. . искам да разбера дали наистина с мен се случва нещо. . с какво мога да си обясня всичко това? Дарба? Как да я развия? Какво се случва изобщо?

Благодаря ви предварително за коментарите и отделеното време! i
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Звиран
Звиран
03.08.2016 10:52
Не, не си имала дарба ами много пиеш май и ти се приписват разни неща.
0
2
Макси
Макси
12.05.2016 22:09
Възможно е да е сънна парализа когато си мислиш че си буден но всъщност спиш на всеки се е случвала но тя каза че са изчезнали когато чула петлите предполагам е стоя цяла вечер будна или не знам но напълно е възможно да си е внушила сънната парализа е опасна много но е нож с две остриета може и да помага
2
1
Пламена M.
Пламена M.
12.05.2016 17:29
Не съм скептична, но как такива неща все се случват на хора, които се Интересуват от тях. Просто се чудя, дали не е нещо на подсъзнателно ниво.
1
1
надя
надя
26.05.2016 22:27
а питали ли сте се защо ние нямаме способностите на Ванга примерно?
Не на всеки му се отдава или пък да му е писано така..просто не всеки го може..същото е и с това.
за това се случва и да не вярват на хората ,които имат какво да разкажат и не си внушават.
0
0
плами
плами
17.05.2016 17:50
И аз се интересувам от такива работи,но не са ми се случвали такива неща...още
2
0
Макси
Макси
11.05.2016 21:16
Като малак имах същия проблем това с петлите трябва да запомниш че винаги те гонят лошите духове и изгряването на слънцето това събуждане е близо до 3:00 тогава те са най-силни няма ти казвам кой гониш със светлина като бях малак наще ме закараха пред един човек който ми направи талисман да ме пази защото те знаеха какво да кажем че в такова семейство пораснах истина че всеки има ангел който го пази трябва да разчиташ на него говори му преди да заспиваш медитираи казвай ти пред аз затебе и др обърни внимание за ангелите който ни пазят пише много за тях това само ще ти помогне светвай си лампата като осетиш нещо
2
0
Maria
Maria
10.05.2016 17:49
Мога да ти кажа че съм в същата ситуация като тебе с малката разлика обаче усещам постоянен вятър! Интересуват ме окултни неща и за сатанизъм съм чела 4-5 години. С едма дума съм като теб,не се притеснявай и само по-смело аз съм си писала с над 10 сатаниста така че напълно те разбирма,жалко че не те познавам.
3
15