Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Някой ме наблюдава!

Някой ме наблюдава!

Някой ме наблюдава!
Здравейте. От известно време ми се случва да мисля, че някой ме наблюдава. Като малка имах много кощмари и се събуждах с писъци. Имам чувството, че някой ме наблюдава. Кошмарите вече не ме засягат, но ме е страх да заспивам. С приятелите ми си разказваме страшни истории и понякога започваме да се плашиме едни други. Четях в интернет, че едно малко дете може да вижда странни духове и полтъргайс. Пиша това със страх. . .

Незнам какво да правя. Вече заспивам леко но, когато се събудя по среднощ чувам някакъв шепот. Когато бях се още малко на около 6-7 години се събудих по среднощ и видях три врати целите в червено. Говореше някакъв мъж и казваше, че ще дойде за мен. На сутринта разказах всичко на майка си, но тя ми каза, че е просто кошмар. Вече заспивам нормално, но незнам как да се отърва от тези чувства. Вярвам в Бог и се молех когато си лягах да ме остави намира нещото което ме наблюдаваше. .

Ако имате начини как да избегна тези чувства моля пишете!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Кронката
Кронката
04.08.2015 12:58
И на мене ми се случва... Имам чувството, че щом затворя очи се явяват нещо като духове/призраци и че точно мене гледат...(ужас) Като малка са ми казвали, че съм ходила на сън и като съм се събудила съм казвала че някой ме е дърпал към него.... но вече не е така само имам чувството че някой наблюдава...
0
1
Мартина
Мартина
15.07.2015 17:20
Не се притеснявай. Всичко опира до теб самата, може би трябва да се замислиш, дали това е истина, или не. Ако продължат да ти се случват странни работи, може би тогава проблема не е в теб.
1
1
Ли
Ли
01.07.2015 18:15
Когато гледам страшен филм и на мен ми се случва същото, почвам да се стряскам при всеки шум, някак вниквам по-дълбоко в помещението, детайлите и почвам да се плаша и да ми се струва, че има някой. Преживявам го след един два дена, когато се разсея с нещо. Ако толкова те е страх ако имаш брат или сестра да бъдеш нон стоп с тях и няма да го мислиш, някой хора имат фобия от това да бъдат сами, имах една съученичка и като ходехме на лагер, бяхме аз, тя и още едно момиче, бяхме в нещо като апартамент, всеки път като ни се наложеше да излезем от стаята в която се намираше потреперваше и ни караше да оставяме отворена врата, така и не го преодоля, просто изпада в истерия и почва да крещи, че има някой в помещението, когато я питахме тя каза, че просто очаква да има някой там, не можа да го обясни точно. Така, че според мен твоето е някакъв вид фобия
9
0
Илияна
Илияна
22.07.2015 12:38
Аз също когато гледам някой страшен филм се стряскам дори и от най малкия шум. Преживявам го, но след оноло 1-2 седмици, или докато не гледам друг страшен филм, или ако гледам пак същия. В тъмното все си мисля мисля, че може да има някой зад мен, който може да ми навреди. Вечер ми беше трудно да заспя, защото не можех да освободя мозъка си от страшните моменти във филма. Сега намерих начин- когато легна си мисля за моите приятели и колко хубави моменти съм имала и предстои да имам с тях. Помага ми. Заспивам след броени минути и сънят ми е спокоен!
ВАЖНО!- КОЙТО ИМА СТРАХ И НЕ МОЖЕ ДА ГО ПРЕОДУЛЕЕ ПО НИКАКЪВ НАЧИН МОЖЕ ДА ОПИТА ДА МУ СЕ ЛЕЕ КУРШУМ! На лелята на една моя приятелка майка й беше починала. След това лелята започнала на където и да се обърне(към врата или прозорец) да вижда майка си! Леенето на куршум помогнало! Който има тези проблеми нека прова няма да му навреди!
Дано съм ви била полезна!
1
1
assassin_girl
assassin_girl
01.07.2015 15:25
Вземи си светена вода от някоя църква и си пръскай с нея в стаята или напръскай всички стай.
8
2
бамбам
бамбам
01.07.2015 13:48
Ох, ако трябва да съм честна и на мен ми се случва често да го имам това чуство. И аз като малка съм си разказвала страшни истории с приятелите ми и принципно точно тогава не ме е било страх..докато сега-вече на 19 години ги имам тези проблеми. Дори когато заспивам имам чуствоти че освен че някой ме наблюдава го усещам и как ми диша в лицето..един студен въздух е. Но колкото до това, че ако се будиш по сред нощите-не вярвам, че е защото ди ибсебен или нещо такова. Разбира се говорим за случаите в които ти се ходи до тоалетна или ти се допива вода. Въпреки че съм чела, че когато хората спят сетивата им са притъпени-демек няма как да се събудиш защото ти се пие вода. Знам ли, аз самата хем вярвам , хем не вярвам (по-скоро ми се иска да не вярвам) в тези неща...свързани със свръхестественото и т.н.
4
1
иле-ели
иле-ели
01.07.2015 23:22
което съвсем не означава, че той не може да действа и през деня, просто винаги първо почва през нощта.
2
1
иле-ели
иле-ели
01.07.2015 15:39
троиката на Господ , "взета" от дявола /защото той никога не може да я вземе/- е друга тройка, която върши зли неща
1
2
иле-ели
иле-ели
01.07.2015 15:35
може да не ти се вярва , но е така, дявола винаги се опитва да вземе вида на Господ , за да върши зли неща, затова и отца и сина и св.дух през нощта са дявола в 3 часа!..... провери си
1
2
Andrea
Andrea
01.07.2015 01:31
Kato vi 4eta negativnite komentari samo me xva6ta strax :D
4
2
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
30.06.2015 20:25
"Ако имаш вяра колкото синапово зърно планини ще преместваш".Тогава защо се страхуваш. Бог не е ли по-силен от това,което те плаши?
3
0
иле-ели
иле-ели
30.06.2015 20:18
не ми слагайте минуси, това явление е най-точно описано в католицизма. и точният му час е 3 през нощта. имат си и екзорсисти даже.


в смисъл човек може да не спи, може да се събуди от глад,жажда,притеснение,болка и т.н., но събуди ли се без причина значи е дявола- проверете си!
4
6
Анести
Анести
01.07.2015 17:01
Някви легенди че в 3 часа излизат "Злите" да, въпроса е, ако човека е обсебен от нещо такова въобще няма да се чувства добре поне по филмите е така хахаха.И най-важното, безсъзнателно доста хора са ушите на "дявола" които безсъзнателно могат да доведат някого си до ,безсъзнателно емоционално ниво.Нищо лично !
2
2
иле-ели
иле-ели
30.06.2015 20:20
и тя е видяла и три врати даже..........
1
1