Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Когато го боли, и мен ме боли на същото място!

Когато го боли, и мен ме боли на същото място!

Когато го боли, и мен ме боли на същото място!
Здравейте.
Искам да Ви попитам дали Ви се е случвало нещо подобно и дали бихте повярвали.
Влюбих се в един човек, в когото изобщо не съм очаквала. Случват ми се странни работи от доста време и не знам как е възможно, даже самата аз трудно повярвах. Мога да му усещам настроението нищо че разстоянието между нас е голямо. Усещам му болките в крака при положение, че аз нямам проблем с този крак - на абсолютно същото място където и него го боли.

Когато го сънувам на следващият ден го виждам задължително. Когато той се разболее на следващия ден и аз се разболявам при положение, че не сме се виждали. Понякога когато на него му се случват неща от сорта на спукана гума (той не е карал колата) - предна дясна, на следващия ден и баща ми спука гума - задна дясна гума.

Някой би ли ми казал как е възможно това? Аз все още не мога да си го обясня.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
bimbaec
bimbaec
13.04.2016 18:15
Да, но и той твърди че е усещал нещо такова подобно за мен - болка. И аз искам да сме заедно, но.......... Зависи от съдбата и Господ.
0
5
Пламена M.
Пламена M.
14.04.2016 10:23
Ами, не знам, смисъл не приемам изневярата по принцип...
5
0
Пламена M.
Пламена M.
13.04.2016 16:43
Еехее, ти си забравила най-важното - Че е женен. Може би неговите усещания са по-притъпени и не усеща дотолкова духовната ви връзка. Но ако сте сродни души мисля, че трябва да сте заедно завинаги!
2
0
bimbaec
bimbaec
12.04.2016 17:04
Не се притеснявам, но той е зает - женен е. Това е повече от моя страна не знам дали при него има това нещо. За мен наистина той е моята сродна душа. Страшно се допълваме и ме прави щастлива.
2
0
miglena
miglena
12.04.2016 15:43
Знаеш ли и на мен ми се случват подобни неща, макар и не чак толкова осезаеми. При теб нещата са 100 пъти по-засилени от тези при нормалните хора. Какво имам предвид - когато си във връзка, наминуемо започваш да усещаш болките на другия. На мен ми се случава с приятеля ми, дори само по телефона да ми каже, че го боли нещо, започва и мен да ме боли. Вашата връзка явно е много по-силна. Предполагам, че сте били заедно в много предишни живота. От друга страна това най-вероятно е истинската ти духовна половинка - вие сте една душа, разделена в две тела. Така че не се притеснявай, всичко е нормално.
6
0
Биляна
Биляна
12.04.2016 17:08
miglena Благодаря за коментара.
2
0