Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Нормално ли е братя да се къпят заедно?

Нормално ли е братя да се къпят заедно?

Нормално ли е братя да се къпят заедно?
Аз съм момче и имам брат с 4 години по-голям от мене. Двамата винаги сме се разбирали добре, много рядко да се скараме! Принципно сме близки уважаваме се с една дума всичко е наред. До тук добре но започнах да се чудя нещо. Възможно ли е брат ми да иска да го прави с мен? Защото забелязвам как иска да спи на моето легло, до мен а в стаята има друго легло.

Предлагал ми е заедно да се изкапем - аз му отказвах от срам.
Започнах да се страхувам от брат си, и дори да се срамувам, това е истината!
Имам няколко въпроси към вас помогнете, кажете си мнението. .

Нормално ли е братя да се къпят заедно?
Нормално ли е да спят в една стая в едно легло?
Нормално ли е брат ти, да иска да те целува по-бузата?

Моля ви много отговорете ми, защото започнах да се страхувам и срамувам. .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
51
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
30.10.2019 12:50
Не виждам нищо притеснително в това да се къпеш с брат ти от време на време.И двамата сте момчета , ама пък да спите в едно легло при наличие,че има и друго е малко притеснително,особено ако той настоява и двамата сте в пубертетна възраст.
0
0
ALEX PICHA
ALEX PICHA
07.01.2016 20:12
според мен брат ти е обратен и има психически проблем
0
0
маняка
маняка
25.12.2015 19:23
Това НЕ Е НОРМАЛНО,, откъдето и да се погледне това е не само извратено , но и показва психически отклонения,, моля вземете мерки да не стане по-зле,, накрая брат ви ще ви изнасили, което ще бъде непоправимо за вашата психика и най-много да откачите и след време да станете изрод--ужасен човек! Пазете си оная работа, че ще стане зле!
3
0
софи
софи
18.12.2015 13:45
изчезни бе гей мизерабъл
0
20
Ли
Ли
16.12.2015 16:59
Странно е, аз имам сестра никога не съм се къпала с нея, само прегръдка и толкова е близостта, за спане в едно легло може да стане ако няма друго... Според мен не е нормално това, което описваш, може да се чувства сам. Моя съвет е да подхванеш темата с него, да му обясниш, че не ти е приятно така, да се надяваме да те разбере...Не е добре веднага да тръгваш на психолог, защото те може да реагират по особен начин и да почнат да му се месят и да го разпитват, представи си ако няма нищо особено и той се почувства засегнати предаден?
3
17
Пламена M.
Пламена M.
16.12.2015 14:18
Ами според мен не е нормално да се къпете заедно, особено ако това иска по-големия. Може да спите заедно, на едно легло, ако нямате друго. А да те целува по бузата - да, може да е по любвеобилен от останалите и така да иска да покаже привързаността си към брат си, стига, да не е прекалено често.
4
1
Радияна
Радияна
27.12.2015 17:14
откъде си
1
0
miglena
miglena
16.12.2015 11:57
Училищните психолози са хората, с които децата споделят подобни неща, които не могат да кажат на родителите си. Това не е психиатър - той ще те изслуша и ще ти даде правилните насоки какво да направиш в този случай. Не очаквай адекватен съвет от непрофесионалисти и най-вече хора, които не са преживели това, което и ти.
4
0
Пламена M.
Пламена M.
16.12.2015 11:54
Мисля, че трябва да покажеш ясно на брат си, че имаш нужда от лично пространство. Нека спи на своето легло. Ако има вариант, е най-добре някой от двамата да се изнесе в друга стая, защото в крайна сметка все повече ще пораствате и ще имате нужда от усамотение.
А дали има причина за поведението му - да не би да е наранен от нещо и да търси подкрепата ти? Замисли се, дали няма нещо в живота му, което го притеснява и го кара да се държи така.
3
0
Потребител#159129
Съвета ти е прекрасен благодаря ти! И има хора които наистина им трябва повечко близост наистина.. ще ми е интересно ако някой ми отговори на въпросите,че да се успокоя..
1
2