Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Той е девствен! Как да постъпя?

Той е девствен! Как да постъпя?

Той е девствен! Как да постъпя?
Здравейте, пиша ви защото не знам към кого да се обърна. От два месеца съм с едно момче, но той е девствен, наскори разбрах. Аз съм била с 3 момчета и съм наясно с нещата, но никой от тях не е бил девствен. . Преди две седмици останах да спя в тях, той искаше да го направим, но му отказах тъй, като беше пиян. Не знам как да постъпя с него. Да не му нараня достoйнството, друг проблем е, че аз мога да бъда много трудно задоволена, а не мога да имигирам оргазъм.

Другото което искам да ви питам. . Обикновенно много хора са ми казвали, че първия/първата се помнят цял живот и все ще имал чувства към този човек (все едно е като специален). Но аз нямах чувства към първият си нито тогава, нито сега, но когато го видя трепвам. Винаги си мисля, че е някъде дълбоко в мен. При момчетата така ли е ?

И какво да правя с гаджето си ? . . . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
miglena
miglena
01.12.2015 17:25
Аз мисля, че ще останеш разочарована. А относно задоволяването - ако той е точният човек, изобщо няма да е трудно да изпиташ това, което трябва.
9
4
ss
ss
01.12.2015 10:13
И голяма работа като е девствен, то вие нали станахте много оборотни на по 14 години повече опит от порно звезда..
Тук се хората пишат за неща, които ги тормозят, а ти като всяка втора к... ни занимаваш с глупости, не заслужаваш това момче.
21
20