Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Как да постъпя с него

Как да постъпя с него

Как да постъпя с него
Има едно момче, което започнах да харесвам след един купон, на който се забихме(знам, че звучи много глупаво). Но не започнах да го харесвам заради това, а се случи изведнъж, мислех си, че бързо ще го забравя, но не стана така.

На самия купон бях подпийнала, не се гордея изобщо и дори нямам особено големи спомени от това, което се е случило. Но след случилото се изобщо не сме си общували, както и преди това.

Въпросното момче движи само със своята компания от момчета и от време на време общува с няколко момичета, но знам от близки, че не изпитва нищо към тях, нито се знае дали харесва някоя друга. С една моя приятелка предполагаме, че е възможно никога преди да не му се е случвало подобно нещо както с мен.

Харесвам го доста, но когато пия се променям коренно и сякаш някаква част в мозъка ми спира да функционира и заради това се е случвало да се занимавам и с други момчета след него, за които със сигурност е разбирал, даже с някой се е случвало и пред него самия.

От известно време се чудя дали да не му призная за чувствата, които изпитвам, но ако ме отреже твърде много хора ще разберат, а всички негови приятели ще ме гледат по особен начин.

Той не е от лесно достъпните момчета и е трудно по какъвто и да е начин да общувам с него, за да потръгнат нещата. Не е много "отворен", а аз съм в компания с "най-готините" от даскалото, но това по никакъв начин не ме притеснява.

Наскоро свършваме учебната година и единствения вариант да разбера дали имам някакъв шанс с него е да му призная, но дали си струва да го правя?

Дали няма да изгубя твърде много?(да разберат ужасно много хора, включително един от най-близките ми приятели, който е влюбен в мен). Дали ще ме обсъждат постоянно и ще ме гледат с онзи странен поглед? Моля ви, дайте ми съвет.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Лида Сергеевна
Лида Сергеевна
04.05.2014 11:23
Да се забиваш означава да се сваляш с някого. Взаимни комплименти и т.н.
0
0
miss981
miss981
17.06.2013 20:07
какво ще рече забия с*кс или
0
0