Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Чувствам се ужасно грозна

Чувствам се ужасно грозна

Чувствам се ужасно грозна
Здравейте! Момиче съм на 20 години. Преди 3 години рязко напълнях. Беше странно, защото нямаме пълни хора в семейството и бях слаба, но нашите го отдадоха на пубертета. Направих една пречистваща "терапия" и що годе се доближих до нормалните килограми. От около година и половина насам започнаха да ми избиват мастни образувания по бузите и към брадата, порите също ми се разшириха ( преди това не съм имала проблеми с лицето ). Отидохме на лекар и се оказа, че имам поликистоза на яйчниците и хормонален дисбаланс. Пия хапчета, но ефект почти няма, да не кажа изобщо.

За капак си съсипах косата с преси и сешоари и сега ми е ужасна. Споделям тук, защото няма къде другаде. Чувствам се ужасно грозна, дори нямам желание да излизам и приятелите ми започват да се сърдят. По принцип хората ме намират за "симпатична" и ме харесват, но аз се чувствам отвратително. Нямам желание да излизам и с момчета, защото през цялото време си мисля, че ми гледат порите, че съм дебела и куп работи. Съответно се сковавам и всичко се проваля. Моля дайте ми съвет, защото ще се побъркам!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
51
43
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Лила
Лила
08.07.2015 18:14
Избии си го от главата това, щом хората искат да излизат с теб значи не си толкова зле, недей така, ще загубиш много. Какви хапчета пиеш? Мога да ти препоръчам diane 35 имам съученичка която го ползва и е много доволна и си личи че й действа, преди да почне да ги ползва беше много зле, след това си върна нормалния вид.
3
0