Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах прерязване на гърла

Сънувах прерязване на гърла

Сънувах прерязване на гърла
Сънувах как прерязвам гърлата на мои приятели и те се възраждат във същата зала и всичко беше като игра. После отидох при двама мои приятели. Те си говореха за нещо. И всеки имаше нож в ръка. Най интересното беше че на тях непосегнах, а исках да видя какво е да ти прережат гърлото и едното от двете момчета ми го преряза, а другото се смееше. И двамата ги познавам и те бяха най ясните образи в съня ми.

Докато аз се задушавах и излизаше кръв от устата ми, това момче което ми преряза гърлото каза : " той сега ще се прероди "и гледаше другото момче и си говореха всеедно нищо не е станало. Точно когато умрях се събудих.

Между другото найстина се бях задушил и просто като се събудих си поех въздух и ме болеше врата и го чувствах все едно че е "залепен". На тези мои проятели които си говореха а единият ми преряза гърлото им запомних дрехите и днес бяха точно така като в съня ми облечени. Не много сигурен дали аз сам си го прерязах или едното момче. Мидля че беше едното момче.


Моля разтълкувайте го. Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
безполезен коментар
безполезен коментар
16.06.2015 00:02
Малка сладка история ☺ - част 2
Какво ли са намислили Дария, Кристин и Алекс ? Нещо необичайно.. по принцип с момичетата се уговаряме къде, кога и защо да се срещнем някъде .. а сега..
- Лиса ! - чувам гласа на Кристин. Насочвам погледа си към русото зеленооко момиче седящо в кафенето. Но Дара и Алекс ги няма.
- Хей, Крис ! - прегръщам я и сядам на срещуположният стол, като изваждам телефона от чантата си и го поставам на масата. - Къде са Алекс и Дария ? - поглеждам към телефонът си за да видя колко е часът. 12:38 е.
0
4