Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах, че си прерязвам гърлото

Сънувах, че си прерязвам гърлото

Сънувах, че си прерязвам гърлото
Беше изключително странен сън. Най-интересното беше че бях напълно спокойна. Съня беше такъв че си прерязвам гърлото пред майка ми, баща ми и баба ми. Баба ми беше последна. Просто седях пред тях изправена и те срещу мен също изправени и нито се опитваха да ме спрат нищо. Заставах пред тях с абсолютно никакво вълнение и емоция само си представях как ще свърши и си прерязвам гърлото.

Виждах се отстрани как кръвта ми се стича по гърдите, минаваха няколко секунди и умирах. Така три пъти, но само на третия път ме погъделичка ножа. Някой ако може да ми каже какво означава това защото никъде не намерих, а е изключително странно и интересно. :x:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
pesho
pesho
11.08.2014 13:29
сънищата се сбъдват
0
1
Зетабета
Зетабета
10.08.2014 15:58
Здравей! Съзнанието чрез сънят ти дава сигнал,че навлизаш в нов период от живота си и трябва да поемеш своя път.Нож в съня вещае опасност,опасно поведение или отношения към някой/може и себе си/или нещо.Кръвта символизира истината,т.е. сънят не е само плод на фантазия,собствената си кръв да гледаш/от страни/безучастно безотговорно отношение към живота.Гърлото,врата,шията-символ на това как вдишваме,преглъщаме и говорим за живота.Да се СамУбиеш в съня-поеми своите отговорности и задължения.Майка-късметът е с теб,ако поемеш своите неща в ръцете си,Баща-сила,одобрение от учител,началник,висшестоящи хора-ако промениш отношението си към своето бъдеще,Баба/стар,възрастен човек/ в съня означава мъдрост и мъдро разрешение на житейски проблеми-само ако се откажеш от лоши навици.В съзнанието си знаеш кое е правилно и кое не,но не си признаваш грешките,дори пред себе си,а това е най-голямата грешка.Ще постигнеш много и ще отидеш далеч,но на ТРИ пъти е нужно да промениш себе си към по-добро.Всичко добро и от мен ти желая!
1
1
Elica
Elica
11.08.2014 01:06
Благодаря ви изключително много :)
0
0