Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Кой е той? Аз ли съм той? Какво означава всичко това?

Кой е той? Аз ли съм той? Какво означава всичко това?

Кой е той? Аз ли съм той? Какво означава всичко това?
Здравейте, тази нощ имах странен сън, всъщност всяка нощ имам странни сънища, но за първи път реших да споделя. Много ще съм благодарен, ако ми помогнете с разталкуването му.
Та ето го и него: Сънувах, че се намирам в стая, не помня нищо в нея освен, че беше стара и имаше огромно огледало. В стаята имаше един мъж и една жена облечени в черно. Жената беше хубава с черна рокля (не успях да я разгледам много), а мъжът също беше хубав, но не помня точно с какво беше облечен. Докато ги наблюдавах получих нещо като видение, как тази същата жена заедно с още една облечена в черен мъжки костюм с вратовръзка и черна маска на главата която приличаше повече на чувал снимат нещо като видео.

Видеото мисля, че трябваше да има някакво послание, може би заплаха, с такова впечатление останах в съня. След като видението приключи, аз знаех, че жената облечена с костюма всъщност е мъжа. Беше странно. Мъжът и жената флиртуваха, вероятно щяха да правят садомазохистичен секс (поне така почувствах в съня) Мъжът погледна в огледалото което се намираше точно срещу тях и точно срещу мен самият. Видях лицето му по ясно. Сякаш всичко друго в стаята заедно с жената изчезнаха. Мъжът ме видя, знаех че ме е видял. Аз бях само наблюдател, дори мисля, че нямах и тяло. Имах само чувства и мисли.

Мъжът гледаше в огледалото, беше хубав с черна и много гъста брада, веждите и косата му също бяха черни. Усмихна се, усмивката му беше злувеща и аз изтръпнах. Имаше големи и идеално бели зъби, а очите му бяха зелени и някак странни, имаше някаква лудост в него. Той излъчваше сила, но беше страшен. Знаех, че той знае че аз го гледам, той гледаше именно мен. За миг си помислих, че това в огледалото съм аз и се изплаших. След това всичко изчезна и аз видях името му написано в едно списание, помня единствено фамилията му, първото има го забравих след като се събудих. Мисълта ми е там, че беше странно как почувствах, че този мъж съм аз.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
miglena
miglena
19.11.2015 17:29
А помниш ли фамилията му?
0
2
Алиса
Алиса
27.05.2015 20:04
мъжа в съня е олицетворение на сила,злоба и господство
а жената подчинение,хитрост и т.н
сънят означава,че ще попаднеш под нечие влияние за кратко
2
2
Елена
Елена
21.05.2015 18:01
сънища...
3
3
никой
никой
22.05.2015 18:06
да, сънища?
5
5