Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Какво означава това

Какво означава това

Какво означава това
Здравейте, искам да ви споделя моя сън. Сънувах най-добрата си приятелка и един приятел (момче). Попринцип ние с него не се караме, а директно не си говорим и това се случи в съня ми. Проблемът беше, че той както винаги се измести от чина - сяда с мене, пък обича да се мести без да ми каже.Аз се ядосах и му казах да идва, а той отказа.

Седна при въпросната ми най-добра приятелка. Тя не говори с него, но когато видя, че съм ядосана, и че го гледам злобно тя почна да му говори, че не трябва да го прави това. Тогава дойде госпожата и почна да говори, по-скоро да обяснява на момичето в предната маса как да нарисува нещо.

Наблюдавах ги, а погледът ми буквално се превърна в ревнии и усещах всички тези чувства, като болка.Тогава "приятелката ми" почна да говори с него по-близо от всякога и му лепна целувка по бузата.Болката стана по-голяма. Помолих да изляза, бяхме в час. Махнах.

Докато стигна тоалетните в другия край на коридора сълзите се стичаха. Когато стигнах там беше пълно и се престорих на уж добре, слязох в другия етаж и там същата работа, когато слязох в първия казах, че съм си изгубила кърпичките, защото някъде наистина съм ги оставила.

Тогава едно момиче, реши да ми помогне. Качихме се по стълбите, търсихме кърпичките, намерихме ги, но не ги взехме и продължихме, защото бях в час (ала когато се върнах той бе свършил). Тя ми каза, че не изглеждам добре. Аз и казах, че не е вярно и влязох в кабинета. Там същото и със сълзи в очите излязох.

След това се събудих, но цялата бях предадена. Плачеше ми се наистина, усещах болката от съня. Болеше ме душата.Какво означава това, че съм влюбена в него или не аз, а а приятелката ми. Не знам, но мисля, че това ще ни развали отношенията в нашия живот. Кажете ми, как се предказва това .. Моля ви!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати