Случват ми се странни неща

Случват ми се странни неща
Снимка: sanovnik.bg
Откакто станах на 13, започнаха да ми се случват странни неща. Първо сънувах един сън.

В съня ми имаше едно момиче, което не познавам. Странното е, че на другия ден видях на снимка в скайпа на сестра ми момиче, изглеждащо по същия начин.

Преди това една вечер, както си седях в нас и си рисувах, нарисувах един портрет на мъж, които също не познавам. Не знам защо, но нарисувах мъжа с качулка.

След няколко седмици в градския транспорт видях мъж изглеждащ точно по същия начин. Странното е, че мъжът в транспорта беше с качулка, както и мъжа от рисунката ми.

Един ден вечерта се прибирах от училище. В автобуса пътувах със съседката ми. Имах нещо като видение, че една кола ще ме сгази докато пресичам и съседката ми ме спира да не пресека.

След като пристигнах на спирката, слязох и тръгнах да пресичам. Тогава съседката ми ме спря и когато се обърнах на другата страна видях, че идва кола точно, както във видението ми.

Вчера си пожелах да стане нещо с една моя вещ и да не ми се налага да я взимам със себе си. Странното е, че оставих тази моя вещ на шкафа ми, а тази сутрин като се събудих там я нямаше.

А никoй не я е взимал, претърсих навсякъде, но не можах да я намеря. Всякаш изобщо не е вкъщи, а снощи ясно помня как оставих предмета на шкафа.

Рейтинг

4.5
Общо 4 гласували
5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
...
...
13.02.2010 08:12
И друг път са ми се случвали такива неща, но много рядко. Преди сънувах разни гробища и такива неща. След известно време един мой роднина почина.
0
0
whatsername
whatsername
12.02.2010 16:58
Оле, това е супер, тоест, имаш нещо като дарба, а това е много хубаво. И на мен ми се случва нещо подобно, не мисля, че е страно. Просто си по - специална.
0
0