Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Красив бял кон и дойде при мен

Красив бял кон и дойде при мен

Красив бял кон и дойде при мен
Здравейте, тази нощ сънувах интересен сън. Един познат инструктор по салса беше влезнал в река (с гръб към мен) и показваше движения на група хора в реката, при което и аз реших да се включа, навлезнах в реката и мястото, където бях беше по дълбоко и ми се потопи главата, но някой ме издърпа и вече бях на повърхността, весела (водата в реката беше изключително бистра и снежно синя).

След тази случка бях пред една хижа с още много хора и имаше едно малко жребче аз го виках за да го погаля, а то подскачаше покрай мен и си играеше, след което дойде един голям и красив бял кон и дойде при мен, аз тръгнах към едни стълби и той със едното копито ме прегърна в гръб и ме притисна силно (нежно). Това беше съня в общи линии и ще съм благодарна, ако ми го разясните.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
12.09.2017 16:13
Знам, че белият кон е на радост.
0
0
Потребител#197058
Много лесно за тълкуване, даже не знам как не си се досетила сама. Това показва проблеми в семейството и също така, че е крайно време да дадеш малко на този чичо от страна на майка ти, който ти се бута толкова време. Ако се оплачеш тук след това (но анонимно разбира се) никой няма да те съди и не е неморално.
0
0
Veliko Mitev
Veliko Mitev
19.08.2017 15:53
Очаквай добри новини или хубави събития в живота си. Сънят ти вещае положителни емоции.
0
0