Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Страх ме е от всичко

Страх ме е от всичко

Страх ме е от всичко
на 13 съм страх ме е от всичко от тъмнина от духове и още от какво ли не като вляза в банята не мога да се погледна в огледалото страх ме е, че ще видя нещо зад мен , а от тъмнината най ме е страх . Понякога не зная дали си внушавам или подобно ама сякаш нещо има там в тъмнината като кажа на майка ми тя казва. .

-Глупости не си внушавай! ! :s:
но за мене не са глупости , а като чуя мълнии направо умирам сякаш нещо ще ме убие умирам от страх :x:
баба ми ми е казвала че това не е нищо лошо че духове няма , но не е така. Духове има и още как. Когато се позвъни на вратата и отида да отворя от банята винаги чувам звуци(падане, блъскане на нещо и различни звуци) банята е от дясно на вратата и така. и като вляза вътре нито нещо е паднало нито има нещо друго. Какво е това за бога? ?
моля ви обяснете ми но не от сорта ти си луда отиди на психолог и т. н давайте полезни съвети какво да правя как да спра страха си ? ? ? ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
53
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (14)

Изпрати
Потребител#155237
В банята открих бележка на която пишеше'' 1902г. ,, като го показах на мама тя каза ти си го написала но наистина не бях аз!!! какво да правя
2
0
Sonya
Sonya
26.02.2015 02:45
Някой е живял там може би преди тебе? Изгори хартията. Ако още чуваш звуци повикай специалист, ако не намериш или не ти свърши работа, а само ти вземе парите - потърси информация - ритуали за прогонване на духове. Има едни, чрез които можеш да му изровиш костите и да ги заровиш надалеч - на кръстопът например. Така душата се обърква и може и да не успее да се върне пак при теб. Ако не успееш - потърси си нов дом! Може и да стане още по - опасно!
2
0
Sonya
Sonya
24.02.2015 01:32
Ако наистина чуваш нещо и те е страх, че може да са призраци, то тогава 1) покрий огледалата, за да не гледаш в тях, чрез тях е най - лесно да те уплашат, а уплашиш ли се, ти ставаш уязвима за тях и те могат да те обсебят тогава.
2) изчисти къщата хубаво дори и зад всеки ъгъл, провери дали някъде няма изоставени стари снимки на починали или непознати хора и ги унищожи, ако намериш странни предмети също ги махни надалече от къщата.
3)наръси навсякъде със светена вода от църквата като междувременно тихичко казвай : "Каквато и негативна енергия или призраци да има тук, да се изгорят от водата и да избягат завинаги от дома ми!"
4)все пак поговори със свещеник или някой маг, който се занимава с това професионално. Може да ти се наложи специализирана помощ.
5
0
дани
дани
23.02.2015 22:00
виж най важното е да запазиш спокойствие и да са духове те няма как да ти направят нещо освен да се стреснеш,но всичко да е в главата ти.От време на време и в моята къща дочувам разни шумове,имаше периоди,когато някоя чешма тръгваше сама.Един път играчка на детето тръгна сама да пее,но понякога си казвам внушавам си...а друг път си казвам абе и да не си внушавам нищо не мога да направя,свиркам си с уста и толкоз свикни и спри да се плашиш та ако е дух така по лесно може да установиш какво точно иска,понеже щом ти прави мизерийки е дошъл с цел...пример така една година бяхме забравили да раздадем на годишнина на моя дядо и терор докато не му раздадохме и всичко си тръгна по старо му....
2
0
47150
47150
23.02.2015 19:44
Лудите са за психиатър, а хората с проблеми ходят на психолог помага казвам го от личен опит. Съгласна съм, че за да преодолееш страхът трябва да се срешнеш с него и да се убедиш, че не е страшно! Успех!
1
1
Мишел
Мишел
23.02.2015 15:37
Ами,като те е страх да погледнеш огледалото,ПОГЛЕДНИ ГО!Трябва с очите си да видиш,че зад теб няма нищо!Трябва да разбереш,че не бива да те е страх от нещо,което не съществува,а ако то не съществува,и страха ти не трябва да го има!Махни го!Направи нещо!Вземи се в ръце момиче!
4
1
Сара
Сара
23.02.2015 12:18
Права си! Мен също ме е страх
1
0
Потребител#155237
Но аз не зная дали е наистина или си внушавам???
0
0