Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Какво стана всъщност?

Какво стана всъщност?

Какво стана всъщност?
Бях в училище с един мой приятел пред учителската стая. По едно време дойде една жена. И ни попита дали госпожа Тончева е в стаята. Ние и казахме да. Но тя по едно време се отклони от темата и започна да разказва за животът си. Каза, че е живяла в едно село. Имала е дъщеря. И внучка която приличала на мен. Когато най-накрая приключи влезе в стаята. Изведнъж докато си гледах телефона свързах информацията, която тя ми каза. Все едно ми разказа живота на пра баба ми Митка.

Аз захлюпих главата си в чина, който беше пред стаята. И започнах да плача. Приятелят ми ме попита какво има. И аз започнах да му разказвам и докато стигнах до часта че баба ми е мъртва. Той също се вцепени. Но ме подкрепи и каза, че ще остане с мен докато не излезе жената.

Каза че би могло да е съвпадение. Чакахме около час два и излезе госпожа Тончева. Ние я попитахме за жената която е влезе. А тя ни отвърна, че е била сама в учителската стая да проверява тестовете и че никой не е влизал. След като госпожата си тръгна аз паднах на колене но слава на бога, че имах подкрепа.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Теди
Теди
26.01.2015 23:14
Ах мале, мале, тази религия, дори и не ми се четат коментарите по-долу. Да, може би малко късно коментирам, хаха. Както и да е, нека по темата. Мисля, че наистина може да е била баба ти. Кой знае? Това се е случвало с майка ми. Е, не точно така де. Но дядо ми почина, когато бях на 3, преди 13 години. И майка ми ми сподели, че една вечер, няколко месеца след смъртта му, мама става да ходи до кухнята и тя го вижда на пода, седнал. Казал й, че той е добре (като беше жив, имаше сърдечни проблеми и мозъчни, до колкото си спомням) и да не се притеснява за него. Един вид, последно да каже сбогом. И мама сподели, че не се е била стреснала и пак си легнала. Та, идеята ми е, може би баба ти да е искала да те види за последен път. Не го мисли особено, според мен. А и щом е била добронамерена... Всичко е наред, да?
0
0
Ванеса
Ванеса
27.02.2015 17:19
Да наистина и аз мразя такива съвети с религиозни неща и Библии ...аз всъщност мисля че тя е била там за да ми каже ЗДРАСТИ за последен път :)
0
0
GeorgiRGeorgiev
GeorgiRGeorgiev
02.01.2015 04:44
Ще ти кажа какви тълкувания на Библията съм чел на хора да пишат/казват за Библията относно дали умрелите хора могат да ни навестяват. Чел съм не един човек да казва (или пише), че разбира, че написаното в Библията се тълкува, че мъртвите няма как да ни се явят, няма как да дойдат при нас и да се явят - под формата на дух или под каквато и да била форма - те нямат нищо общо с този свят. Това е тълкувание на Библията, което съм чел не веднъж. Така и аз разбирам написаното в Библията, че мъртвите няма как да ни се явят и да направят каквото и да било в този свят в който живеем тук на Земята, докато те са умрели. Но предпочетох да ти напиша какво съм чел, като тълкувание на други хора, а не да ти пиша какво мисля аз, защото поради милостта на БОГ повярвах преди около 9 месеца и почти нищо не знам от Библията и съм твърде неутвърден във вярата в нашият МИЛОСТИВ ГОСПОД БОГ, КОЙТО е благословен довека. Слава на БОГ отвека и довека ! Амин.

Може и да те натъжа, ако се надяваш, че това може да е била твоята баба. Написах ти как съм чел да тълкуват написаното в Библията. Пиша ти за Библията, защото вярвам, че Библията е БОЖИЕТО СЛОВО, че цялото Писание е Боговдъхновено и безгрешно.
Ако съм те разочаровал .. Бих искал да ти дам съвет - не винаги това, което изглежда хубаво и добро е хубаво и добро. И не винаги това, което изглежда лошо е лошо. Понякога са обърнати наобратно, макар и да изглежда по друг начин. Пиша ти това, понеже понякога съм мислел някои неща, че може да са добри, но когато БОГ поради неописуемо голямата СИ милост, ми даде да се покая и да приема спасението МУ, ТОЙ ми откри чрез СЛОВОТО СИ Библията, че всъщност има неща, които съм мислел за добри, не са добри, но са лоши. Не са такива каквито изглеждат. И обратното - има неща, които изглеждат зли, но само на пръв поглед, но всъщност те са добри.
Нужно е да се молим на БОГ всякога, да четем СЛОВОТО МУ Библията и да изпълняваме думите и заповедите на ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС, да сме МУ верни докрай. Да познаваме каква е волята на БОГ, като сме МУ верни и ГО следваме винаги, завинаги.

БОГ да те благослови. Амин.
0
0
Totoro02
Totoro02
30.12.2014 13:40
Да...Това може реално да е духът на баба ти,на която й липсваш ..
Не съм спец по тези неща,но наистина може да е тя.
Ако реално е привързана към теб и не иска да те губи,може още да те гледа от горе и да търси начини да говори с теб...
Но за всеки случай носи много кръстове!Гердани с кръст,обеци и пръстени!!
Със светена вода полей дрехите си и ти самата пий от нея.И ако излизаш някъде в тъмното,излизай с приятели или с родители!!НЕ МИНАВАЙ ПРЕЗ ГРОБИЩАТА!!
И в никакъв случай,ако е много късно,не излизай навън САМА.Както казах по-горе - излез с приятели или роднини,защото в повечето легенди духовете излизат нощем...
Моите съболезнования и късмет!! :))
0
0
Ванеса
Ванеса
01.01.2015 22:52
Благодаря много за съвета ;)
1
0
Яна
Яна
11.12.2014 18:12
Може духът на баба ти (мойте съболезнования)да е помислил ,че си я забравила?
5
0
Ванеса
Ванеса
12.12.2014 15:17
може би аз рядко мисля за нея въпреки, че беше много добър човек:)
0
0