Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Само Бог може да те унищожи?

Само Бог може да те унищожи?

Само Бог може да те унищожи?
Не знам вече за кой път мисля за самоубийство, но проблемът е, че скоро се сетих че просто ще мина от другата страна и - айде пак същото отначало. Ако пък стигна до Истината - вечен живот, мисълта за какъвто ме ужасява. Аз искам да престана да съществувам. Дори и прашинка да не остане от душата или каквото там е. Сатанистките ритуали няма да помогнат, най-много да си навлека нещо ненужно.

Омръзна ми от всичко, лъжи, злоба, материални, животински потребности и т. н. Знам, че ако видиш Бог ще "умреш", но не съм чувала за никакъв друг начин. Вече съм решила окончателно, след като загубих и последната причина да стоя тук и да се самоизтезавам. . . Ще се радвам ако някой е чувал за метод за пълно и окончателно самоунищожение и го сподели.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
ニケ イシダ
ニケ イシダ
25.07.2016 14:38
Светът е такъв, какъвто ние го искаме. Той ни се устройва според вътрешната ни нагласа. "Бъди промяната, която искаш да видиш у другите" . Ако тръгваш с уверение, че Земята е ад(пък да не говорим за хората) , то така ще и бъде. Всеки си има някаква цел, дали ще е материална /професионална или самата цел на душата. От прочетеното май ти си изгубила първото (нз, не те познавам). Човек си отива чрез Бог,когато е изпълнил напълно целта на душата. Щом още си тука, явно имаш още да правиш.
Бог е Отец, Създател. Той не унищожава, Той само твори. Нз, кой ти е наговорил тия работи или е бил чичо Гугъл. Щом се интересуваш от темата, самоубийството е отнемане на душа, а то е грях, както и да му гледаш. Ако идеш в ада за това, случващото ти се сега ще ти се стори приказка. Недей прави глупостите.

Но в крайна сметка, няма зло/лошо, а само перспективи. Зависи от човека, как ще гледа на събитията. Казвам ти, защото и аз и много други сме минали по твоя път и сме се измъкнали.
ако искаш да продължим разговора, мисля имаше опция за чат? Поне преди време?
Хайде, извинете ако има грам.грешки тук там ;)
3
15
Пламена M.
Пламена M.
22.07.2016 16:19
От другата страна, както го наричаш ти, няма злоба и нещастия. Въпросът е, че ако се самоубиеш, оставяш душата си без път, тя не може да намери светлината и ще се лута до края на вечността. Това е защото не си изтърпял наказанието си на Земята. Адът е тук, при нас, и щом си тук, значи ще търпиш. Когато научиш това, което Бог е приготвил за теб тук, ще можеш да отидеш на място, на което ще намериш смисъла да продължиш.

П.п.: Хората използват едва 10% от мозъка си, ние дори не можем да си представим колко необятна и красива е ИСТИНАТА.
7
8
Александра
Александра
22.07.2016 19:30
нямах проблем с факта, че не знам какво трябва да правя тук, а че просто няма смисъл от нищо. А относно истината, същото е и с третото око - "ако видиш истината ще се отвратиш" и без това казва Бог самия
0
6
Просветената
Просветената
22.07.2016 15:28
Като те чета все едно видях себе си! Използваш дори същите думи като моите е нямам думи. Не можеш да унищожиш това което Бог е създал,животатът е много трудено ако си заобиколен с лоши хора. Депресията е много лошо нещо колко пъти съм искала да се самоубия и колко пъти съм казвала,че искам да направя така,че душата ми да не същестува никъде изразявах се точно като теб. Не се самоубийвай просто намери хора които да те разбират, не давай място на тъмнината защото ще те обземе. Не се отказвай от живота който ти е даден от Бог заради няколко глупака, намери хора които те разбират и тази мисъл ще изчезне от главата ти,дори искаше ми се да се познаваме защото в теб видях буквално себе си.
6
6
Александра
Александра
22.07.2016 19:28
благодаря за хубавите думи, но проблемът не е в хората или депресията, а в самия факт че аз нямам причина да искам да съществувам..
0
6