Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах около 4 сутринта много чист сън

Сънувах около 4 сутринта много чист сън

Сънувах около 4 сутринта много чист сън
Бяхме ездачи на слонове доста голяма група, другите бяха черни туземци. Яздехме бързо със силен тътен на цялото стадо! Моят слон се отдели преди една голяма спокойна вода май бе океан или море и тогава ни подгониха два големи лъва.

Единия скочи на слона ми и аз на земята, другият ме погна и аз се насочих към едно дърво да се покатеря! Тогава се събудих, защото лъвът ме настигаше, преди да съм стигнал до дървото ! А дърветата бяха само две в една голяма зелена прерия !

П. п.
Чудно ми е какво означава целият този сън като цяло !?
Надявам се да получа отговор от някой по компетентни от мен по темата
Благодаря ви предварително ! ! !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
az
az
12.12.2014 17:51
Да яздиш слон означава,че контролираш подсъзнанието си.Атакуван ли си от лъв-някаква сила те движи към самоунищожение.Нужно е да преодолееш тази сила или обстоятелство.
0
0
рахуео34ис3
рахуео34ис3
03.12.2014 22:20
значи че ще се ожениш за туземка
2
0
regreg
regreg
02.12.2014 14:13
Моля,моля:)Светът на сънищата е много важен.Твоят сън ми направи впечатление.Повечето хора тук описват доста тривиални съновидения.В моите сънища често виждам лъв,но той се явява като защитник.Животното,което ме преследва е тигър:)Животните в сънищата ни са свързани с нашите емоции.Бих ти дала по-точна интерпретация на съня ти,но за това е нужна повече информация.В хиндуистката митология Ганеша(божество наподобяващо слон)е символ на вътрешната сила,жизненост и способността да се справяме с препятствията(семейство).Това,че го яздиш,предполага,че си лидер в семейството и останалите са силно зависими от теб.Отделно,лъвът в позиция на атака,е нещо,което те плаши и се опитваш да избегнеш.Това може да е ситуация,гняв,силен страх,стрес,черта на характера.Трябва да намериш баланс.Може и още да се задълбае в значението,но както казах е нужна информация,иначе стрелям на сляпо.
1
0
regreg
regreg
03.12.2014 19:44
Здрасти,Борис.При тълкуване на сънища се вземат в предвид много фактори-пол,възраст,семейно положение,детство,преживени истории,взаимоотношения в семейството,личностни характеристики,моментно състояние и проблеми и т.н. и т.н.Понеже сънят е послание от теб за самия теб,затова е толкова индивидуален и изисква повече детайли.Макар,че понякога подсъзнанието ни не работи по хронологичен ред-то разрешава не само ежедневни проблеми,а също и много важни душевни,за които времето и настоящето са без значение.Душата(нашите спомени,емоции,мечти,стремежи,вярвания)съществува извън познатите три измерения на материалния свят.И тя общува със съзнанието чрез картини-съновидения.Нещо като диалог между изискан поет(душа)и луда маймуна(разум).
0
0
Борис
Борис
03.12.2014 15:35
Благодаря за тълкуването !
А каква информация в повече мога да ви дам не ми е ясно !!? Аз повече от сънят си не мога да разкажа :)
0
0
regreg
regreg
01.12.2014 13:40
Ако оставим настрана езотеричното тълкуване,това може да означава,че искаш да бъдеш индивидуалист(отделяш се от групата).Слонът като символ на мъдростта,разума и търпението в съня ти се сблъсква с лъва(символ на гордостта,смелостта,егото,мъжествеността,но и яростта,жестокостта и т.н.,всеки може да каже какво символизира това животно).Предполагам,че си тийнейджър,който пораства и опознава своята мъжка същност.Разделяш се със спокойното детство и навлизаш в зрелостта.Това става твърде бързо и се страхуваш да го изразиш,опитвайки се да избягаш от новото си аз.Ако това не е така,сам го изтълкувай,в зависимост от символите:)
1
0
Борис
Борис
02.12.2014 08:46
Благодаря ви за вашето тълкуване!
Но не съм тинейджър а и не бягам от нищо :)
Вече съм на 41 и скоро ще навърша 42 !
0
0