Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Не знам как да тълкувам всичко това

Не знам как да тълкувам всичко това

Не знам как да тълкувам всичко това
Добро утро! От предните споделени истории може да се каже, че или нещо не ме слуша главата или просто не знам. Та нека карам направо.
Отново имах доста странен сън, но този път може би - знам ли по-особен.

В моя град съм с момичето, което харесвам и компания - седнали сме на едно кафе. Кафето е до стадиона и доста често минавам през него, когато ходя да тичам.

Както си стоим и си пием кафето момичето става и започва да целува и прегръща едно момче от компанията - забравих да уточня компанията това са хора, които почти не познавам.

Естествено се събудих и пак заспах, така няколко пъти, докато не дойде третия, еее хора сега ме болят кокалчетата в просъница усетих как удрям стената и то доста здраво. Както и да е, отново заспах. И се стигна до следващия етап.

В моята стая със същите тези хора играем футбол с капачка - мисля, че беше от някакъв алкохол, а аз по принцип не пия алкохол. Поведоха ме с 4-0. Аз успях да стигна до 4-3 и дотам. Моля ви кажете ми какво може да означава сънят ми.
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ ! ! ! !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Бъди първият, който ще даде своя отзив т
Бъди първият, който ще даде своя отзив т
06.11.2014 13:30
Бъди първият, който ще даде своя отзив тук!
0
0
Зетабета
Зетабета
10.11.2014 23:15
Здравей! Да сънуваш числа означава,че имаш нужда от конкретни действия или,че събитията ,които предстоят ще променят живота ти.Числото 4 -носи хармония,силна нужда от хармонични взаимоотношения с близък човек,желание и готовност да помогнеш на някого и по този начин да постигнеш вътрешна хармония.Числото 0 -празно пътуване,безрезултатно,неприятно пътуване,усилията за път са напразни.Кафе-приятно запознанство с нови хора.Жени в съня е клюка,неприятна новина,да се целува някой и да гледаш -новини от близки хора,които ще те ядосат.Успех ти желая!
0
0