Как се тълкува3

Как се тълкува3
Ще споделя част от съня в "Как се тълкува 2". Слушам метал, рок и пънк и, логично, съм голяма фенка на разни рокери с мотори, или готик момичета с червени коси, изобщо на хора със такава, невероятна визия И мисля, че този сън има нещо общо:

Отново, през учебната година, бяхме в някаква гора. Всички правеха някакви глупости, гонеха се, флиртуваха, докато аз се наслаждавах на природата. Но нещо ме тревожеше.

Миналата вечер/в реалността/ се случи нещо доста смущаващо, което няма значение ще повярвате или не. С няколко думи ме достраша от един скоро станал... демон. Но това общо взето е в главата ми.

И не всеки вярва, че е истина. Та в единия край на гората, всички говореха, че имало някаква луда, с червена коса, която урочасвала всеки, който погледнела.

И аз също ги забелязах. Минавах покрай нея, тя имаше нещо като лагер с една нейна приятелка. Беше пънк стил и свиреше на китара. Имаше червена коса и различни чорапи, скъсани тениски и изобщо много ме радваше, как изглежда.

Когато минах покрай тях, тя свиреше някаква песен, а приятелката и пееше.Тя ми се усмихна, а аз също на нея. Махна си едната ръкавица от ръката/беше някаква бяла, без пръсти, с червени райета и с зелено на дупките за пръстите/. Каза ми: "Заповядай" и аз се зарадвах и си я сложих.

По- късно наминах отново. Тя пиеше вода, а приятелката и ме видя/беше някакво момиче с черна коса и лилави кичури/ и каза:

- *извика я по име*, момичето пак е тук - и ми се усмихна
Тя ме погледна и видя, че още съм с ръкавицата и. Аз побързах да я попитам:

- Защо ми я дадохте?
- Ами, като те погледнах, разбрах, че има напрежение в ръцете ти и реших да помогна- каза тя и хвана ръцете ми. Махна ръкавицата и започна да ги оглежда:
- Все още има някакво напрежение в теб. Има нещо в теб, което е заключено и трява да излезе. То те кара, да се чувстваш така...

- Може би - казах аз и забелязах, как ръцете ми треперят, и всеки момент щях да се разрева.
- Има нещо в теб, усещам го - тя май, че беше врачка...
- Ами може да се каже... - казах аз, но не исках да споменавам за демона...

Върнах се при другите и дърветата ги нямаше, имаше една огромна поляна, а на тревата лежаха разни хора, с кръв от устата. Имаше разни, които май бяха живи, но се давеха в собствената си кръв и падаха на земята.

Стана тъмно и ме хвана страх, не знаех какво се случва там и...
Така свърши съня ми. Ако някой може да го разтълкува, ще се радвам, да ми каже
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати