Защо го обичам

Защо го обичам
Снимка: sanovnik.bg
Здравейте на всички! От години знам за съществуването на разни сайтове и форуми, където хората споделят преживяванията си и търсят съвети, включвала съм се, коментирали съм, но не съм предполагала, че ще дойде и моят ред да се обърна към вас.

Казвам се Ивета, на 18 години, 12ти клас съм. От 6 години се познавам с един. . . мъж- Атанас, който сега е на 43 години сега. . . Както сами разбирате, разликата ни е голяма - 25години, но той има жена и дъщеря на 14 години, а отскоро му се роди още едно дете от настоящата му приятелка с която са заедно от 5 години.

Запознахме се, когато бях 7-8 клас, и започнахме да общуваме, като само си говорихме, чатихме. В началото на 9ти клас ме целуна за първи път. Опитах се да прекратя контактите ни, защото това беше безумие, колкото и да го харесвах, за Бога той може да ми е баща. . Месеци по-късно общи интереси ни срещнаха отново и продължихме да се виждаме. Той е от София, но в месеца идваше по 4 пъти до Варна, за по 3-4 дни. . за да се виждахме.

Година след началото на това подобие на връзка, аз си хванах приятел, и затова започнах да избягвам срещите си с Атанас. На едно мероприятие обаче, няколко месеца по-късно съдбата отново ни срещна. Вече бях в началото на 10ти клас, имах си гадже от половин година, с което не правихме секс, но отново започнах тайна връзка с Атанас, която включваше само целувки, прегръдки, разходки, излизания с негови колеги, пиано барове.

Мина се не мина още една година, в която си имах приятел и . . един вид любовник, като с нито един от двамата нямах интимни отношения, по мое желание, и двамата бяха готови и толерантни да ме изчакат, докато не съм готова. . .
От миналия ноември (тоест 11ти клас ) започнахме с Наско да се натискаме, да ме опипва, абе по-интимно. . . това продължи до януари, когато бях толкова влюбена, че реших първият ми път да бъде с него, въпреки че знаех, че настоящата му приятелка е забременяла. Всичко беше прекрасно, а на другия ден още, скъсах заради некомфорта от собствената си изневяра, с приятеля ми, с когото бях заедно от година и половина . . .

С А. продължихме да се виждаме, излизаме, правим любов до април, когато осъзнах грозотата на ситуацията в която се намирахме. . . Той беше много наранен, пишеше ми, звънеше ми постоянно, идваше за по цели седмици тук във Варна, но аз просто не го отразявах и за миг. . .

Септември 22ри, тази година на една негова репетиция, той е певец, аз също уча пеене, се оцелихме отново. В операта. . . . 2 дни по-късно приятелката му трябваше да ражда. . . . опитах да се скрия, да тръгна тихо, незабележимо, видя ме, започна се едно любовно обяснение, да сме се видели вечерта, на другя ден, нямало да тръгне към София ако искам да остане с мен. . . отказах.

На 8ми този месец реших да се видя с него и да поговорим. . . при срещата ни той се разплака, каза ми колко много съм му липсвала, че ме обичал. . прекарахме нощта заедно, на другия ден бях на училище, след това веднага се видяхме, бяхме заедно в продължение на 3 дни, след което трябваше да замине на работа в Пловдив, после в Бургас. После аз имах малко път към Пловдив от 16ти до 20ти , и на 21 се видяхме. Пак бяхме заедно вечерите, дните. . вчера се разделихме, защото трябваше да работи някаква опера в Пловдив, с уговорката да се видим след 5 дни . . .

Вече сякаш не съм толкова влюбена както преди 3-4 години. . . Какво е ? Водя тайна връзка с 25 годишен чичка, който има бивша жена и жена, от която има бебе, като не е с никоя от тях, прекарва почти цялото си време в моя град заради мен.

Обичам да се виждаме, защото просто и великолепен човек, изключително интелигентен, красив, добър и . . . стар ? !
Не знам какво е правилно, не знам как трябва да постъпя. . . не става въпрос за материалности, пари и такива неща. . . отношунията ни винаги са били на друго, ментално ниво, разбирате ли? Сякаш съм открила сродната си душа, но с години по-възрастна. . . любов, ама наистина невъзможна. Обичам, но не си позволявам да го изпитвам. . . а то напира. . .

Заспивам и се будя с мисъл за него, харесвам го, влюбена съм, обичам го. . . но никога не съм му и показала част от това. . пред него се държа сякаш не изпитвам чувства чак като любов, сякаш не искам да му призная, че и за мен е важен. . . просто съм обременена от невъзможността, заради разликата в годините, заради разстоянието, заради децата му забога, заради обществото. . то звучи като педофилия, ще повърна, четейки писанията си, ама обичам го, по дяволите. . . . .

Тайно, първично, невъзможно и отчаяно обичам. . . . и крия . . . . Какво да правя? Какво е това? Възможно ли е нещо в бъдещето? Как да постъпя? имам нужда от помощ. . . .

Рейтинг

3.6
Общо 5 гласували
5 1
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (20)

Изпрати
Sisi Antova 03409
Sisi Antova 03409
24.11.2014 23:55
За любовта съвети не се дават !
2
0
Anonymous
Anonymous
01.11.2014 11:57
На теб ако годините не са ти проблем значи няма какво да се чудиш
Това е съвсем нормално .. не избираш в кого да се влюбиш
Между другото и при мен е горе долу същото .. едно такова невъзможно :D
3
0
Анонимен
Анонимен
30.10.2014 21:07
Много е лесно: като те зарежат заради друг - и ти зарязваш! :)
1
1
Зетабета
Зетабета
29.10.2014 22:24
Помни,че преди теб и когато е с теб,и дори след теб.....той винаги ще има нужда от ВДЪХНОВЕНИЕ-за да твори.Любовта за НЕГО е вик на душата,която се стреми към красивото.Един ден ще се появи и друга ученичка в друг град и душата му ще се стреми към новото "вдъхновение",за да изпее още по-хубаво своите опери....Забрави...Приземи се....прави кариера,развивай се,не се оставяй на течението,не се знае накъде ще те отведе...
3
4
Анонимен
Анонимен
30.10.2014 20:51
Като някой те остави и си намери друг единственият начин за преодоляването е... да си намериш и ти друг, и да си продължиш по пътя.
5
0
Анонимен
Анонимен
30.10.2014 20:50
Хахаха, еми то и тя може да си намери друг, и за нея може би любовта е вдъхновение, не се ли сещате?... Много сте интересни като започнете да оворите така, а и кой е казал, че Любовта ще й пречи на кариерното развитие, трябва да е голяма овца, за да е толкова влюбена, че да не може едновременно с това да се развива.
4
0
The Wise man
The Wise man
29.10.2014 15:13
Ако ще и разликата ви да е от 90 години, за Любовта възраст няма.И няма извратена Любов, от друга страна всяка Любов си е вид болест на психиката!
10
0
Анонимен
Анонимен
27.10.2014 18:53
Ами гледай да завършиш тогава по - бързо, преди съвсем да сте одъртели и преди да сте си омръзнали вие двамата ;) :)
2
0
Iveta
Iveta
27.10.2014 17:55
Проблемът е там, че имаме огромна разлика - 25 години.. Не бих имала публична връзка с него поне докато не завърша университет, ако евентуално още имаме чувства... но дори и след години, тази разлика във възрастта ще продължи да съществува, а общността не одобрява подобни връзки...
1
3
Анонимен
Анонимен
28.10.2014 13:23
На кого му пука за обществото? Какво добро ще им даде обществото? Само тъпи изисквания, проблеми, конфликти и терзания?...Обществото да не се бърка там, където не му е работата, или да се самоубие!
3
0
Анонимен
Анонимен
28.10.2014 13:11
На кого му пука за обществото? Какво добро ще им даде обществото? Само изисквания, проблеми, конфликти и терзания?...Обществото да не се бърка там, където не му е работата, или да се самоубие!
0
0
Asmodeus
Asmodeus
27.10.2014 12:12
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов!- може би го обичаш защото най - накрая наистина си срещнала някой,който отговаря на идеала ти за мъж,някой, с който ти е интересно, и хубаво, и се чувстваш с него добре.

Другите знаеш ли защо ти завиждат? Защото нямат и не знаят какво е любов, затова те клеветят така и извъртат нещата и те изкарват интересчийка, разбивачка на семейства и каква ли още не.
7
0