Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Две еднакви леви ръце..Моля за мнения

Две еднакви леви ръце..Моля за мнения

Две еднакви леви ръце..Моля за мнения
Здравейте!

Скоро се запознах с човек, с когото остановихме ей така случааайно, че имаме еднакви линии на левите ръце. . особено онези главните, дълбоки, които казват, че имат основното знапение за съдбата и всичкото му. .

Та мили хора, запознати и любопитни, че и незнаещо, но предполагащи, моля ви за мнения, приемам всякакви теории, защото ще пукна от любопитство
Балгодаря предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Самара
Самара
07.10.2014 11:28
Само да споделя,че става дума за основните линии-на сърцето ни е едни към едно...линията на живота ни прекъсва и се свързва с линията на разума. С този човек колкото повече се опознаваме толкова по-сходни неща намираме.. Супер странни е,защото ъо е нормално подобното да привлича подобно,ама тука при нас се изсипват какви ли не теории,които ни шашкат.. За съжаление няма и информация в интернет за еднакви линии при различни хора.. Само да спомена,че нещата..приятелство,та дори май и по-сериозни неща,се случват просто ей така,сякаш е най-естественото нещо,което може,трябва и е нужно да се случи за части от секундата.. А с него се познаваме от две седмици..просто добавка към всичкото.. Постоянно търся и разглеждам мнения,но точно по тази тематика няма,затива реших да пиша тук :-)
0
0
Bella
Bella
03.10.2014 15:32
Не разбирам от такива неща, но предполагам, че е възможно да сте със сходна съдба или мисията ви в живота да е една и съща. :)
0
0
****
****
29.09.2014 01:08
С две леви ръце не знам какъв труд би могла да извършваш - нещо неотговорно, може би. Или пък работиш врачка, знам ли? Но се пак - пукни от любопитство, както си неграмотна и одръстена!
0
5
viktoriq
viktoriq
26.09.2014 23:58
предполага се че по това се познава какви сте били в миналият си живот. Може да сте имали роднинска връска. Или просто е съвпадение. Може дори да е сродна душа. Аз не съм много добра в тези неща но все пак е възможно.
2
0