Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»С отрязани ръце и крака

С отрязани ръце и крака

С отрязани ръце и крака
Добър ден, искам да ви разкажа един мой сън. Бяхме на село (аз, баба и братовчеда ми) и карахме колело. Беше много тъмно и трябваше да стигнем до една къща. За да минем на пряко трябваше да караме по една уличка, на която имаше извънземно.

То започна да ме гони, но аз отбих настрани и когато мислех, че съм спасена започнаха да ме гонят кучета (много ме е страх от кучета) и изведнъж спряха. Аз също спрях и пред мен се появи едно младо момиче, колкото мен, но с кестенява коса (аз съм руса) и си завъртя ръката и от нея излязоха ножици и ми резна ръката.

До мен на около 20 метра седеше момче с черна коса и държеше кукла, която преличаше на мен и с игла проби ръката, която ми отряза онова момиче.

Тичах, кестенявото момиче ме стигна, отряза ми и другата ръка, а също и единия ми крак. Чернокосото момче заби игла на другата ми ръка и на крака ми. Продължавах да тичам, все едно си имам два крака и стигнах до един голям блок и там пред входа бяха баба и братовчед ми.

Баба ми каза, че едно семейство ще ми помогне. Качваме се по асансьора до последния етаж, слизаме и виждам братовчед ми по стълбите, търсиме по вратите да пише името на семейсетвото "Нерцокови"(а аз не познавам такива), но там не можах да ги намеря.

През това време дойде кестенявото момиче и ми отряза и другия крак. Видях чернокосото момче, прободе крака на куклата и тя гръмна и се събудих.

Моля, разтълкувайте ми. Пишете коментар. Може и да напишете дали е интересен или глупав. :y: :n:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Лора
Лора
26.07.2011 11:00
Благодаря
0
0
....
....
20.07.2011 17:02
Не знам как ще ти помогна защото сигурно си се досетила, че трябва да се пазиш от кестенявото момиче и чернокосото момче, може от всички да се пазиш може и от такива, които най - много си приличат с тях. А и от семейство Нерцокови, ако се запознаеш с такива. Камо ли Нерцокови да си приличат с тези от съня си или от децата, не изключвам възможността Нерцокови да ти помогнат, но преди да влезеш в къщата. Може би, ако те влязат в живота ти или ти влезеш в тяхния, може преди да имаш нещо сериозно с т.нар семейство, внимавай.
0
0