Сънен Маелстром

БарниБарниНовак
Сънен Маелстром
Здравейте, отскоро се чудя дали да споделя един странен сън, та накрая се реших.

Всичко започна така: Аз съм в зала, която приличаше на обсерватория, покрива беше изцяло от стъкло, а пода от някакъв прозрачен кристал.

До мен имаше 2 възрастни жени и дискутираха нещо. Изведнъж едната, по-младата ми каза, че е мой ред да ми покажа бъдещото, въпреки, че бях единствен там.

Каза ми: Твоето бъдеще, ще е нехайно. От това се разочаровах и после дойде майката на едната гадателка, беше със светещи бели очи и ме погледна странно, а аз и отвърнах, че бъдещото ми ще е нехайно със сведена глава.
Потеглих към изхода и до мен имаше много хубави растения, приличаха на бамбук. И в този момент отвън се видя как прехвърча някакъв извънземен кораб, за да се закрепи на някаква машина. Беше оранжев с формата на неправилен конус и имаше номер 0-нещо си май 3 или 5.

След, като се закрепи, пак потеглих към изхода. Тогава почнаха да влизат хора, мислех си, че са американци, но освен това идваха и доста негри, дори 1 от тях носеше очила и ми каза нещо, но не го чух. Голяма част от тях ми се струваше, че носят оранжеви униформи и че са от друга система. Погледнах на дясно и видях 4 момчета.

Отидох при тези момчета, които незнайно как ми бяха приятели и всеки един от тях беше по и по висок спрямо мен. Най-високият беше около 193 предполагам. Така де почнахме да се състезаваме към сградата, която беше близо до обсерваторията, а до нея имаше мътно(бяла-светла)река и знаех, че ако падна нещо лошо ще стане, но все пак само я гледах.

Когато почнахме да бягаме, другите 3ма ги задминахме аз и най-високият. Той ме задминаваше доста, но усетих как трябва да го мина и финиширах на 1 ръка разстояние преди него и той беше доволен.

До входа на "важната сграда"имаше светната лампа. Погледнах нагоре, луната беше красива, а небето ясно. Часът беше към полунощ(така го усещах).

Озовах се вътре в "сградата" и имаше дворче. Там бяха наредени доста столове и маси, мисля, че имаше някакво честване, празник или просто се бяха събрали доста хора там. Майка ми също беше седнала на една от масите, а после дойде една жена, която познавам и като изкачи стъпалата ми каза нещо, не разбрах какво.
Дворчето беше с райграс, имаше нощни фенери забити в земята, а отдясно имаше нещо, като тераски, но на ниско ниво и можеше да се изкачих по тях от стъпалата в края на мястото. В най-лявата част на двора не знам какво имаше, но мисля, че беше свързано със мъгла и вода.

След, като видях едно русо момиче в съседен, самотен двор. Хукнах, защото я бях видял по-рано и тя ми хареса. Когато се доближих видях, че се кара с майка си и се отказах.
Продължих напреди почнах да игнорирам гравитацията по приемлив начин. Просто някакси правех доста невъзможни неща, бягайки към една гора в края на която имаше открита доста голяма беседка и наоколо всичко беше окосено.
Преди последното прескачане на дърво, до мен се показа непознат човек и ми каза нещо, но не съм сигурен всъщност, че ми е казал. . . . както и да е.

Вече съм на пътя уш до беседката. Там ме чакаха приятелите и ми казаха да се бием. Лицето на 2ма от тях видях, единия беше най-високия, а другия след него по височина. 3тия и 4тия не знаех как изглеждат въобще, но един от тях ме хвана за кръста да ме събори, беше едър според мисълта ми тогава. Аз го хванах за ръката и го метнах през гръб, беше доста лесно, но не видях как пада. Той не ми се разсърди и беше весел.

Отидохме до едно бунгало в което имаше 3 момичета и спяха, а ние легнахме пред вратата им. Момичетата почнаха да си говорят и едно от тях тръгна след нас, а аз за да го заблудя отидох в една стая да се преструвам на заспал. Когато тя поречи да ме събуди боцкайки ме по корема, аз се притесних и си отворих очите.
Така се и събудих.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Зетабета
Зетабета
19.08.2014 00:28
Здравей! Подробните и цветни сънища,като този,сънуват само хора,които истински живеят!Относно значението на съня-попаднал си в своето бъдеще-звездно небе да сънуваш-сбъднати желания,хора,много,-неприятност,клюка, стар човек-мъдър съвет,да летиш насън-високи достижения,гора-все още не си срещнал своята половинка,дърво-богатство,думи чуваш,но не ги разбираш-някой те използва,да спиш насън-спокойна съвест,зеленото-ядове,окосена ливада-бързо разрешими проблеми,тераси-изкачване,напредване в учение или кариера,негър-добри новини,с очила-недоглеждане на нещата.Добър сън и ти вещае високи постижения в близко бъдеще.Всичко добро ти желая!
37
0
Деси
Деси
18.08.2014 08:52
Това е сън от твой минал живот.
44
0