Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах пентаграм - в съня си разказвах за сън

Сънувах пентаграм - в съня си разказвах за сън

Сънувах пентаграм - в съня си разказвах за сън
Сънувах, че с най-добрата ми приятелка отиваме при някакъв мъж, който се занимава с готически неща.На мен ми се струваше леко изперкъл, но както и да е. Знаеше всичко за магийте и т.н. Не знам във връзка с какво отидохме при него, но си спомням, точно какво му казах, като се канехме да си тръгнем:

i –Между другото, наскоро сънувах пентаграм. Това лошо или добро е?

–На добро е. Винаги е на добро. Пентаграма е добър знак.

–Чудесно, защото сънувах точно този пентаграм, който подарих на най-добрата си приятелка. /сребърно колие с пентаграм, за рождения й ден, защото знаех, че ще й хареса - Фенка е на Свръхестествено ;дд/ /i

И така.. Някой може ли да ми обясни какво значи този сън, защото съм объркана. Не намерих много за сънищата за пентаграм, но прочетох някъде , че може да е и за добро и за лошо.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Stella
Stella
19.11.2014 23:16
Пентаграма е такъв какъвто ти го направиш .Тоест, ако вярваш, че ти носи късмет ще ти носи, ако мислиш че е зла учест , ще бъде.Но ако не вярваш в магии пентаграма ,който имаш е прокълнат да ти носи беди.
1
0
без име
без име
02.04.2012 20:53
Счита се, че пентаграмът, който е обърнат с върха нагоре е добър символ, символ на съвършенството, а ако е с върха надолу, се счита за сатанински знак..
3
0
A.
A.
29.03.2012 21:30
Пентаграмата се носи за защита против уроки и магии.Щом си я подарила значи е за добро :) .Но обясни каква пентаграма си видяла точно ,че може и да се отнася и за нещо друго.
1
0
Кристиян
Кристиян
29.03.2012 19:19
Това е доста относително..
Пентаграм е защита под вид на накит,но той се използва и за много други окултни практики.
ако конкретизираш въпросите си,но преди това обясниш по-подробно ще ти отговоря.
1
0
антониета
антониета
29.03.2012 17:29
Не мога да ти кажа нещо за съня ти, но определено мога да ти кажа да се научиш да пишеш правилно, преди да пускаш истории из нета.Давам ти примери: "изперкъл" се пише с "а" ; "магий" - това би трябвало да е в мн.ч. , нали?????
0
1