Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах пентаграм - в съня си разказвах за сън

Сънувах пентаграм - в съня си разказвах за сън

редакция:
Сънувах пентаграм - в съня си разказвах за сън
Сънувах, че с най-добрата ми приятелка отиваме при някакъв мъж, който се занимава с готически неща.На мен ми се струваше леко изперкъл, но както и да е. Знаеше всичко за магийте и т.н. Не знам във връзка с какво отидохме при него, но си спомням, точно какво му казах, като се канехме да си тръгнем:

i –Между другото, наскоро сънувах пентаграм. Това лошо или добро е?

–На добро е. Винаги е на добро. Пентаграма е добър знак.

–Чудесно, защото сънувах точно този пентаграм, който подарих на най-добрата си приятелка. /сребърно колие с пентаграм, за рождения й ден, защото знаех, че ще й хареса - Фенка е на Свръхестествено ;дд/ /i

И така.. Някой може ли да ми обясни какво значи този сън, защото съм объркана. Не намерих много за сънищата за пентаграм, но прочетох някъде , че може да е и за добро и за лошо.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимни
Stella
Stella
Пентаграма е такъв какъвто ти го направиш .Тоест, ако вярваш, че ти носи късмет ще ти носи, ако мислиш че е зла учест , ще бъде.Но ако не вярваш в магии пентаграма ,който имаш е прокълнат да ти носи беди.
19.11.2014 23:16
1
без име
без име
Счита се, че пентаграмът, който е обърнат с върха нагоре е добър символ, символ на съвършенството, а ако е с върха надолу, се счита за сатанински знак..
02.04.2012 20:53
3
A.
A.
Пентаграмата се носи за защита против уроки и магии.Щом си я подарила значи е за добро :) .Но обясни каква пентаграма си видяла точно ,че може и да се отнася и за нещо друго.
29.03.2012 21:30
1
Кристиян
Кристиян
Това е доста относително..
Пентаграм е защита под вид на накит,но той се използва и за много други окултни практики.
ако конкретизираш въпросите си,но преди това обясниш по-подробно ще ти отговоря.
29.03.2012 19:19
1
антониета
антониета
Не мога да ти кажа нещо за съня ти, но определено мога да ти кажа да се научиш да пишеш правилно, преди да пускаш истории из нета.Давам ти примери: "изперкъл" се пише с "а" ; "магий" - това би трябвало да е в мн.ч. , нали?????
29.03.2012 17:29
1