Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Момчето, което харесвам

Момчето, което харесвам

Момчето, което харесвам
Здравейте. От доста време харесвах едно момче, бях влюбена в него, но не се получи нищо поради няколко факта:той е един от така наречените 'плейбой', които прелитат от цвят на цвят'.

Бяхме се запознали, но той спря да ми пише,(не знаел какво да ми каже). Въпреки това и до сега често ме гледа или в нета или когато сме на даскало.

Много пъти съм го сънувала, когато бях много влюбена, но сега след като мина време, отново зпочнах да сънувам, че сме заедно, че е до мен.

Не знам дали това е нещо, което съм или искам и затова го сънувам често. Не знам как да тълкувам сънищата, които винаги са много хубави.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 7
54
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Valentina
Valentina
15.06.2011 11:46
Здравейте. Може ли някой да ми каже какво означава моят сън. Аз си харесвам едно момче, с което сме приятели и учим в едно училище. Мисля, че и то ме харесва, но не съм сигурна. Напоследък сънувам него понякога и че го виждам с майка му при положение, че аз не я познавам. Продължавам да го сънувам. Последният сън беше следният. Седим в училището на пейките и си говорим, в един момент той ми казва, че е влюбен, но не казва в кое момиче, само ми каза, че е много влюбен. Може ли някой да ми каже какво означава при това и двамата сме от срамежливите, но все пак като ме види, се закача с мен, хваща ме за ръката помага ми дори мисля, че с най - добрият му приятел са се скарали заради мен защото мисля и че той ме харесва.
1
0
аз
аз
13.02.2010 21:49
Виж, аз в момента съм така, но дори да го харесваш, ще отстояваш на своето. Не се пречупвай.
0
1
Поли
Поли
04.02.2010 01:56
Друг е въпросът дали е добре Тя да бъде с него ?
0
1
Албена
Албена
29.01.2010 14:37
Той, ако иска да е с теб ще бъде. Това, че го сънуваш често според мен е твоето желание да си с него.
1
0