Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Момчето, което харесвам

Момчето, което харесвам

Момчето, което харесвам
Сънувам едно и също нещо от две седмици
Първо сънувах, че той е осакатен, не може да си използва ръцете и аз го съжалявям и го храня и се грижа за него, а после го виждам оздравял и като се видим ми се усмихва и ми казва мерси.

На следващата вечер сънувам че ми предлага и ставаме гаджета и той искаше да ме целуне но аз дъфчех дъфка като ме целуваше ме гледаше в очите и ми се усмихваше и гледам заради дъфката неможем да си разделим устните и се смеем.

Апосле аз изваждам дъфката от устата си и хвърлям и почвам да го целувам и да му хапя устните и му вземам дъфката и после заедно вървим и пристигаме в неговата къща и оставам у тях на гости с преспиване и през нощта той ми казва да легна на неговото легло.

И през нощта е дошъл при мен и е легнал на леглото и ме е прегърнал. На следващата нощ сънувам че аз го питам за учебници и той ми ги дава на половината цена а аз настоявам да му дам повече пари и той ми казва не неги искам искам ти да си до мен.

И така този сън все се повтаря с целувката дето после ми предлага да станем гаджета почти всяка нощ го сънувам сякаш иска нещо да ми каже но аз ли него разбирам незнам когато почнах да го сънувам почти всяка нощ в началото не ми пукаше за него не го харесвах а сега започнах да изпитвам някакви чувства към него и всеки път като го видя на живо се зачервявам дори и немога да говоря с него само се смея незнам какво ми става
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Борислав Николов
Борислав Николов
18.10.2013 20:38
Здравейте Айлин! Искам да ви препоръчам книгата "Със сърф по Хималаите" от д-р Фредерик Ленц. В нея е описана подобна история.
Най вероятно, вие се познавате от предишни животи и сте свързани с много силна любов, в този се срещате отново и се чувстваш така заради онези спомени и чувства. Ако аз бях на твое място бих намерил начин да разкажа на човека за сънищата и го помоли да сподели той има ли чувство , че те познава отпреди без да има спомен за това.
Ако искаш да се свържеш с мен за да зададеш въпросите които те интересуват, намери ме в фейсбук. §снимката ми е набиране на висилка§
0
0